Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


На думку Міносвіти, ректор МАУП Георгій Щокін розповсюдив наклепницьку інформацію

Освіта Регіон: м.Київ 15452 перегляди

Опубліковано - 29.09.2006 15:13 | Всі новини | Версія для друку

Георгій Щокін
Георгій Щокін
Міністерство освіти України розповсюдило офіційну інформацію з приводу заяви керівника Міжрегіональної Академії управління персоналом Георгія Щокіна.

Після засідання Державної акредитаційної комісії, на якому було прийнято рішення про відмову у видачі додаткових дипломів випускникам МАУП та закриття частини регіональних філіалів і коледжів сумнозвісній академії, її керівник Георгій Щокін розповсюдив наклепницьку інформацію про керівництво МОН України, говориться у розповсюдженній заяві прес-служби Міністерства освіти і науки України.

МОН України звертає увагу громадськості та ЗМІ, що засідання ДАКу було відкритим, за участю представників ЗМІ, а рішення прийнято одноголосно.
Станіслав Ніколаєнко
Станіслав Ніколаєнко
МОН заявляє, що за брутальний наклеп, який розповсюджує пан Щокін і Ко через свою газету "Персонал Плюс" та деякі інтернет-видання, буде відповідно подано позов до суду.

Своїми агресивними та наклепницькими випадами на адресу МОН та його керівництва президент МАУП прикриває низький рівень якості навчання в регіональних філіях своєї академії та суцільне порушення чинного законодавства щодо правил проведення освітньої діяльності в Україні.

Від "Аратти": Що ж насправді стоїть за конфліктом між МАУП і МОН, яке очолює міністр-соціаліст Станіслав Ніколаєнко? Не так давно, газета "Сільські відомості", яку підтримує соціалістича партія, разом з МАУП виступали єдиною силою в суді, захищаючи свої інтереси, проти холдінгу Рабіновича-Кацмана. Тоді вони отримали перемогу і довели в суді свою правоту. Тепер вони по різні боки політичної барикади. Чи це всеж-таки господарський конфлікт?
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Освіта»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Біда України в тому, що нею правлять люди, яким вона не потрібна”
Михайло Грушевський

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.