Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Президент Янукович вважає що, на виборах були технічні проблеми, а не фальсифікації

Вибори-2010 8612 переглядів

Опубліковано - 3.11.2010 22:08 | Всі новини | Версія для друку

Президент Янукович вважає що, на виборах були технічні проблеми, а не фальсифікації
Президент Янукович вважає що, на виборах були технічні проблеми, а не фальсифікації
Президент України Віктор Янукович схвально оцінює відсутність системних порушень під час місцевих виборів 31 жовтня.

"У цілому добре те, що системних порушень практично не було. Це підкреслюють і міжнародні спостерігачі, і правоохоронні органи", – сказав Президент в інтерв’ю журналістам на Донеччині.

За словами Глави держави, так само, як і на всіх виборах в усіх країнах світу, наша держава нічим не відрізнялася: "Були задоволені і незадоволені, переможці і переможені. Це життя".

Президент підкреслив, що звернувся до Українського народу, подякувавши усім, хто прийшов і проголосував 31 жовтня.

"Вибори відбулися. Безумовно, були різні технічні проблеми, але вони були пов’язані з недосконалістю українського законодавства", – наголосив Янукович.

"Це було дуже важливо, щоб були сформовані органи місцевого самоврядування, щоб люди вибрали тих, кому вони довіряють", – підкреслив Президент.

Глава держави зауважив, що робота над національним виборчим законодавством триватиме. "Над ним ми будемо працювати, приймемо відповідні закони, які потім зведемо у Виборчий кодекс, що працюватиме на виборах усіх рівнів. Ми покінчимо з тим, щоб закони приймалися "під вибори", – заявив Президент.

"Так, звичайно, є в людей певне розчарування. Є недостатня робота влади, є питання, які накопичувалися роками, і їх неможливо вирішити миттєво", - відзначив також Янукович, додавши, що в країні триває економічна криза.

Глава держави підкреслив, що виходу із кризи будуть сприяти реформи, але не можна розраховувати, що вони будуть проведені швидко. "У нас немає ілюзій, що ми все відразу й швидко вирішимо. Але поступово ми виведемо країну із кризи. Поступово ми будемо покращувати життя людей", - відзначив Президент.

За словами Глави держави, влада має намір обговорювати всі свої реформи із громадськими організаціями й з людьми. "Але я говорю прямо, що ці реформи не будуть працювати відразу. Ефект від цих реформ ми почнемо одержувати дещо пізніше", - резюмував Янукович.

Між тим, сьогодні уряд США виступив з офіційною заявою щодо виборів в Україні. "Попередні повідомлення від спостерігачів за виборами вказують, що місцеві вибори в Україні 31 жовтня не відповідали рівню відкритості і чесності, встановленому останніми президентськими виборами, що відбулися раніше у цьому році." - зазначається у заяві уряду США.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми захоплюємося старовиною, але живемо сучасністю ”
Овідій

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.