Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Другий день поспіль рух потягів у Київському метрополітені паралізовано

Регіональні новини Регіон: м.Київ 12750 переглядів

Опубліковано - 19.04.2006 12:09 | Всі новини | Версія для друку

Станція метро «Святошин»
Станція метро «Святошин»
У середу вранці, 19 квітня, було зупинено рух на Куренівсько-Червоноармійській лінії. Ввечері у вівторок, 18 квітня, після спроби покінчити життя самогубством на станції метро «Святошин» на Святошинсько-Броварській лінії була госпіталізована жінка з травмами середньої важкості. При цьому рух потягів метрополітену був паралізований більш ніж на годину.

Про це говориться в повідомленні Міністерства з надзвичайних ситуацій.

Відповідно до повідомлення, 30-літня жінка стрибнула під потяг, що прибуває о 18:00. Постраждала одержала черепно-мозкову травму і госпіталізована в одну з київських лікарень. У метрополітені також уточнили, що постраждала ніде не працює, проживає в місті Яготин Київської області, знаходилася на лікуванні в психіатричній лікарні.

Машиніст, помітивши людини на рейках, загальмував.

У результаті жінка була затиснута між виступом першого вагона і рейками.

Аварійна бригада київського метрополітену, відділення Державної пожежної охорони Головного управління МНС у Києві і бригада рятувальників міської Державної адміністрації звільнили жінку з-під потяга і відправили в міську лікарню №17.

На час проведення рятувальних робіт станція "Святошин" була закрита.

Рух потягів від станції "Нивки" до станції "Житомирська" здійснювався по об’їзній лінії минаючи станцію "Святошин", а в зворотньому напрямку в звичному режимі, але без зупинки на станції "Святошин".

У 19:05 станція була відкрита, рух здійснюється в звичному режимі.

Крім того, сьогодні зранку Київський метрополітен припинив рух на Куренівсько-Червоноармійській лінії.

Про це повідомив керівник прес-служби Київського метрополітену Олександр Суботін. За його словами, припинення руху на ділянці "Либідська-Контрактова площа" відбулося близько 8:26 внаслідок технічних неполадок одного з потягів.

Суботін повідомив, что потяг зупинився в тунелі і через технічні причини не зміг продовжити рух. Як наслідок, він був спрямований в депо для технічного огляду і з’ясування причин неполадок.

За словами Суботіна, внаслідок цього радіус руху потягів метрополітену на ділянці "Либідська-Контрактова площа" змінився.

З 8:48 рух потягів здійснюється в нормальному режимі.

Зараз встановлюються причини цих випадків.

Київське метро не працювало через Черновецького?

Київський міський голова Леонід Черновецький в інтерв"ю на ТРК "Київ" повідомив, що вчора особисто дав команду зупинити рух потягів метрополітену, щоб врятувати жінку, яка впала на рейки, передає УНІАН.

Розповідаючи про перші проблеми, з якими йому довелося зіткнутися на посаді мера, Черновецький зазначив: "Сьогодні одна жінка намагалася покінчити життя самогубством у Святошинському районі і кинулася під електропоїзд. І найцікавіше, що один з начальників питав мене, що робити. Це ж проблема, у тому числі і для міського голови. Оскільки її трошки притиснуло потягом, то він у мене запитав, їхати далі чи витягувати її, цілком серйозно. Звичайно ж, не їхати, звичайно ж, ми її врятували. Хоча я не упевнений, як би це було без мене. Але, напевно, я перебільшую щось…",- сказав Черновецький.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Регіональні новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Навчаючи інших, ми вчимося самі”
Сенека

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.