Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


ЦВК розпустила Білоцерківський міськвиборчком

Вибори-2010 Регіон: Київська область 23824 перегляди

Опубліковано - 7.12.2010 21:21 | Всі новини | Версія для друку

ЦВК розпустила Білоцерківський міськвиборчком
ЦВК розпустила Білоцерківський міськвиборчком
Центральна виборча комісія на підставі рішення Київського окружного адміністративного суду достроково припинила повноваження всього складу Білоцерківської міської виборчої комісії.

Як повідомив Відділ взаємодії із ЗМІ Секретаріату ЦВК, таке рішення ухвалено сьогодні на засіданні комісії, яке провів заступник голови Комісії Андрій Магера.

Одночасно ЦВК скасувала рішення Білоцерківської міської виборчої комісії Київської області про уточнення підсумків виборів до Білоцерківської міськради, про проведення першого пленарного засідання першої сесії міськради, а також про реєстрацію новообраних депутатів.

Як зазначається у повідомленні, ЦВК при ухваленні такого рішення керувалося постановами Київського окружного адміністративного суду, якими визнано нечинними протоколи цієї комісії від 5 листопада 2010 року про підсумки голосування в багатомандатному виборчому окрузі з виборів депутатів до Білоцерківської міської ради та про результати виборів до Білоцерківської міської ради, постанову від 5 листопада 2010 року № 51 "Про результати голосування і підсумки виборів".

"Наявна в Комісії інформація дає підстави констатувати систематичні та грубі порушення Білоцерківською виборчою комісією положень Конституції України і Закону через нехтування членами комісії своїми обов’язками", - йдеться у повідомленні ЦВК.

Встановлені судом факти порушення вимог Закону Білоцерківською міською виборчою комісією, внаслідок яких було викривлено результати виборів до Білоцерківської міської ради Київської області та спотворено волевиявлення виборців, свідчать про неможливість виконання своїх обов’язків щодо належної організації підготовки і проведення місцевих виборів чинним складом комісії.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли хоч в невеличкій частині народу жевріє ідея незалежності, коли хоч частина народу має змогу виявляти волю нації, то це ліпше, ніж коли нидіє цілий мозок нації в рабстві, атрофуючи в цілій нації волю до самостійного життя”
Дмитро ДОНЦОВ

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.