Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Замість участі в УЄФА - спільні Кубок й чемпіонат Росії та України?

Спорт 9120 переглядів

Опубліковано - 30.01.2011 19:20 | Всі новини | Версія для друку

Ахметов вже давно домовився про спільні Кубок й чемпіонат Росії та України
Ахметов вже давно домовився про спільні Кубок й чемпіонат Росії та України
Президент московського ЦСКА Євгеній Гінер ще кілька років тому дійшов згоди із президентом донецького “Шахтаря” Рінатом Ахметовим з питання організації спільного Кубка й чемпіонату України й Росії.

Про це Гінер розповів в інтерв`ю "Спорт-Уикенду".

"Ми з Рінатом Леонідовичем розмовляли на цю тему ще в 2004 році й попередня згода в нас є – і на організацію спільного Кубка, і на подальше переростання співробітництва в спільний чемпіонат. Але існує маса технічних моментів – ми з Ахметовим це прекрасно розуміємо.

Повторюся, вирішити можна все. От зберуться одного разу керівники футбольних федерацій провідних країн і вирішать грати Кубки не в конкретних державах, а об'єднаний, загальноєвропейський. Чому б і ні? Заодно скасують візи на континенті, і будемо ми їздити без проблем один до одного. Але скільки розмов про скасування цих віз, а щось рухається ця справа поки із труднощами. І зрозуміло чому. Одне - позначити намір, зовсім інше – вирішити й погодити технічні аспекти.

Сьогодні в нас із Україною по шість команд в єврокубках, а скільки буде при єдиному Кубку? Такі глобальні проблеми, але є ще маленькі. Однак найголовніше, що в серйозних людей в обох країнах є розуміння, що в принципі такий турнір – великий плюс.

Повні трибуни, коли грає "Зеніт" - "Динамо" Київ або ЦСКА - "Шахтар", більш солідні комерційні контракти, продаж телеправ", - розповів Гінер.

Від “Аратти”. Чи не з намаганням обмежити міжнародні зустрічі українських футбольних команд “об`єднаним чеміпонатом України і Росії” пов`язані останні події навколо Федерації футболу України?

Чи не забагато “об`єднаних проектів” нинішня влада планує з Росією - об`єднання стратегічних галузей промисловості, передача ГТС під нагляд Росії, ось тепер - і спортивні проекти? Виконує плани Кремля по поверненню України (через її політичне і економічне банкроцтво) до складу Російської імперії?
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Спорт»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків.”
Юрій Липа

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.