Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Влада метикує, у який спосіб забезпечити собі більшість у парламенті

Вибори-2012 8906 переглядів

Опубліковано - 22.04.2011 13:08 | Всі новини | Версія для друку

Влада метикує, у який спосіб забезпечити собі більшість у парламенті
Влада метикує, у який спосіб забезпечити собі більшість у парламенті
Проекту закону про вибори народних депутатів передбачає заборону на створення блоків та 5% бар´єр проходження до парламенту.

У розпорядження «ZN.UA» потрапив проект закону про вибори народних депутатів. Даний документ являє собою робочу версію майбутнього законодавчого акту, який буде обговорюватися 28 квітня на засіданні робочої групи з удосконалення законодавства, де, найімовірніше, до нього будуть внесені незначні корективи.

Потім проект документа буде направлено в адміністрацію президента, після чого від імені глави держави Віктора Януковича буде внесений до Верховної Ради як першочерговий.

У законопроекті виписані принципово нові правила обрання народних депутатів на майбутніх парламентських виборах. Не виключено, що проект документа буде відправлений у Венеціанську комісію, і якщо дана структура запропонує якісь зміни, вони, можливо, будуть внесені в документ під час розгляду законопроекту.

Нагадаємо, робоча група з питань удосконалення виборчого законодавства при Президентові ініціює збільшення прохідного бар´єру до Верховної Ради для партій з 3% до 5%. Така ініціатива попередньо схвалена Президентом Віктором Януковичем.

Нагадаємо, раніше міністр юстиції Олександр Лавринович заявив, що не вважає дискримінаційними норми запропонованих владою змін до закону «Про вибори народних депутатів України».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2012»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо народ позбавити його історії, то через покоління він перетвориться на натовп, а ще через покоління ним можна буде управляти ”
Йозеф Геббельс

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.