Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Над Ужгородом кілька хвилин кружляв НЛО

Невідоме Регіон: Закарпатська область 12587 переглядів

Опубліковано - 16.05.2011 13:49 | Всі новини | Версія для друку

Над Ужгородом кілька хвилин кружляв НЛО
Над Ужгородом кілька хвилин кружляв НЛО
Вчора, 15 травня, ввечері в небі над Ужгородом зафіксували невпізнаний літаючий об’єкт. Він складався із трьох червоних ліхтариків. Висів над містом близько 5 хвилин.

"О пів на одинадцяту вечора я вийшов на балкон й побачив у небі три червоні шари, - розповів Олексій Нечаєв із мікрорайону "Шахта". – Вони висіли у вигляді трикутника на відстані приблизно 12-14 кілометрів від Землі. Виглядали малими. Кружляли над мікрорайоном близько 5 хвилин. Після чого один червоний шар вирвався вперед і зник за лісом у напрямку Анталовецької телевежі. Решта два полетіли слідом".

Олексій із дружиною спробували зафіксувати НЛО, зробили кілька кадрів мобільним телефоном. Однак фото не вийшло.

Востаннє НЛО на Закарпатті бачили торік у жовтні. Тоді в місті Мукачево місцевий житель Віталій Герасимов помітив у вечірньому небі чотири яскраво-червоні шари, які кружляли у формі чотирикутника. За кілька хвилин три шари зникли, один зникав поволі, змінюючи свою яскравість.

"За останні 10 років на Закарпатті було зафіксовано близько двадцяти повідомлень про появу НЛО, - зазначив закарпатський уфолог Ярослав Сочка. – На жаль, останнім часом у моду ввійшли так звані китайські ліхтарики, які випускають у небо під час різноманітних святкувань. Тому, не виключено, що багато людей можуть сприймати їх як НЛО".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Невідоме»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Майбутнє відкидає свою тінь назад”
Іоганн Гете

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.