Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Чоловік, якого побили футбольні фанати “Динамо” - відомий в Мережі українофоб

Народний Вісник 10101 перегляд

Опубліковано - 11.08.2011 05:25 | Всі новини | Версія для друку

Андрій Саламатов, який намагався зірвати з сектора львівських фанатів прапор з зображенням Романа Шухевича піддає сумніву існування української нації
Андрій Саламатов, який намагався зірвати з сектора львівських фанатів прапор з зображенням Романа Шухевича піддає сумніву існування української нації
44-річний Андрій Саламатов, якому під час матчу “Динамо” - “Карпати” футбольні фанати завадили відібрати у них банер із зображенням Романа Шухевича вважає, що проживає в “русском городе Киеве”, а також впевнений, що “Украинской нации никогда не было,нет и не будет!”.

Подібні антидержавницькі та українофобські висловлювання він неодноразово висловлював на Інформаційному Порталі міста Василькова, в якому він і проживає, повідомляє ТСН.ua.

На власній сторінці в соціальній мережі в пункті "Коротко про себе" Саламатов вказав, що він є "Советский человек - гражданин некой Украины, надеюсь ненадолго...".

Крім того, він є членом віртуальних груп за інтересами з красномовними назвами "Я - чекист!" та "НКВД".

На переконання пана Саламатова - "украинская нация" и "украинский язык" - это исскуственная химера созданные для расчленения и уничтожения Русского народа".

Нагадаємо, 7 серпня, під час проведення футбольного матчу "Динамо" - "Карпати" Саламатов отримав незначні тілесні ушкодження у відповідь на неодноразові намагання зірвати з сектору львівських фанатів прапор з зображенням Романа Шухевича.

Пізніше, він пояснив, що нібито знаходився на матчі в ролі стюарда, хоча відповідного жилету на ньому не було. Незважаючи на відсутність на собі розпізнавальних ознак стюарда, Саламатов почав вимагати від фанатів "Карпат"припинити використання прапорів із зображенням Степана Бандери та Романа Шухевича.

Після відмови львівських вболівальників, колишній співробітник клубу "Динамо" вирішив самовільно зірвати прапори, які він вважав "неприпустимими". У відповідь на це, кілька фанатів "Карпат" почали йому протидіяти. До них одразу ж приєдналися кілька десятків фанатів "Динамо". В результаті сутички Саламатов був госпіталізований.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Народний Вісник»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Справедливість без сили і сила без справедливості - обидві потворні”
Жозеф Жубер

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.