Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


В єдиному пориві. За Тігіпком, у чергу за партквитками ПР, пристроївся Литвин

Вибори-2012 7555 переглядів

Опубліковано - 27.09.2011 12:21 | Всі новини | Версія для друку

В єдиному пориві. За Тігіпком, у чергу за партквитками ПР, пристроївся Литвин
В єдиному пориві. За Тігіпком, у чергу за партквитками ПР, пристроївся Литвин
Переговори про злиття Народної партії (НП), очолюваної головою Верховної Ради Володимиром Литвином, і Партії регіонів (ПР), чиїм почесним лідером є Президент Віктор Янукович, практично завершено, стверджують джерела видання “КоммерсантЪ-Украина”.

Як пише газета в своєму сьогоднішньому номері, минулого тижня Литвин повідомив головам регіональних організацій НП про те, що ці політичні сили об`єднаються, а сам він стане заступником голови Партії регіонів. Джерела "Коммерсанта" впевнені, що саме цим пояснюються різкі випади спікера, що почастішали останнім часом, на адресу уряду і окремих представників Адміністрації Президента.

Видання нагадує, що конфлікт між представниками законодавчої та виконавчої влади розгорівся минулої п`ятниці, коли спікер через нез`явлення більшості міністрів до сесійної зали парламенту відмовився проводити "годину питань до уряду" і запропонував представникам Кабміну, які прийшли, залишити парламент. Вчора Литвин заявив, що надіслав до Кабінету міністрів лист, в якому звертає увагу уряду "на необхідність шанобливого ставлення до парламенту".

Видання відзначає, що лист на ім`я прем`єра це не перший критичний випад Литвина на адресу представників владних структур. Минулого тижня в прес-службі ВР жорстко розкритикували радника Президента - керівника Головного управління з гуманітарних і громадсько-політичних питань Адміністрації Президента Ганну ГЕРМАН, яка дорікнула парламенту в небажанні урізувати пенсії прокурорам і суддям.

Агресивний стиль поведінки спікера пояснюється тим, що домовленості про злиття Народної партії й Партії регіонів вже фактично досягнуто, стверджують джерела "Коммерсанта" в Народній партії, а "Володимир Михайлович входить в роль заступника голови Партії регіонів".

Газета нагадує, що про можливе об`єднання "народників" і "регіоналів" В.ЛИТВИН заявив ще 21 серпня, наголосивши, що це питання "має вирішуватися на основі діалогу".

Джерело «Коммерсанта» відзначило, що 22 вересня на зборах усіх регіональних керівників партії Литвин заявив: "Ми не об`єднуватимемося, не поглинатимемося, а саме віллємося (у Партію регіонів)". "Остаточне рішення буде ухвалено після голосування за Закон "Про вибори народних депутатів", - сказало джерело.

Заступник голови фракції НП Олег Зарубінський заперечує факт проведення цієї зустрічі, проте він не став приховувати, що питання об`єднання його політичної сили з ПР обговорюється.

Тим часом у Партії регіонів більш відверто говорять про перспективу злиття. "Ми виходимо з інтересів країни, а країні потрібна максимальна консолідація політичних сил для того, щоб була така сама стабільність, як у Росії», - заявив газеті перший заступник голови фракції ПР Михайло Чечетов.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2012»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Бог, що створив світ і все, що в ньому, бувши Господом неба і землі, не в рукотворних храмах живе ”
Діяння апостолів, 17, 24

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.