Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Плакати із зображенням Гітлера, який вимагає собі пам`ятника за знищення українців, поширюються країною

Народний Вісник 13265 переглядів

Опубліковано - 21.12.2011 04:49 | Всі новини | Версія для друку

Херсонський офіс окупаційної партії заклеїли окупантом Гітлером
Херсонський офіс окупаційної партії заклеїли окупантом Гітлером
У Тернополі і Херсоні з’явилися плакати із зображенням Адольфа Гітлера та Йосипа Сталіна і написом біля Гітлера “Я також винищував українців. Поставте і мені пам’ятник”.

ВО «Тризуб» ім. С.Бандери ініціювала проведення загальноукраїнської національно-захисної акції «СТАЛІН=ГІТЛЕР=ЯНУКОВИЧ».

Першим її етапом є розповсюдження у всіх областях України плакатів антикомуністичної, антинацистської та антирежимної тематики.

Листівку приклеїли навіть на офіс Херсонської облорганізації Партії регіонів, повідомляє Кореспондент.net.

Як пояснив член головної ради ВО Тризуб ім. Степана Бандери Євген Філь, таким способом члени організації хочуть довести безглуздість встановлення в Україні пам'ятника Сталіну, а при нагоді - висловити протест проти засудження членів організації, причетних до демонтажу пам'ятника Сталіну у Запоріжжі.

"Члена Тризуба Василя Лабайчука засудили до двох років умовно з річним випробувальним терміном. Але всі розуміють, що це політичне рішення, а не юридичне. І зумовлено воно лише тим, що чинна влада кидає виклик суспільству і долучається до відновлення сталінізму в Україні. Ми розцінюємо такі дії як знущання над людьми, які були репресовані і загинули внаслідок тоталітарного режиму Сталіна", - зазначив Філь.

За його словами, у Тернополі було розклеєно близько тисячі плакатів. Крім цього, плакати розклеїли у районах області.

"Це авантюра, але ми не знаємо, як ще привернути увагу до того, що людині, яка знищувала українців, в Україні встановлюють пам'ятник. Як можна ставити пам'ятник катові, який винищував твою націю? Це те саме, що в Ізраїлі зараз би почали пропагувати свастику і встановили пам'ятник Гітлеру", - вважає Філь.

На його думку, дані плакати зможуть привернути увагу суспільства і дадуть підстави кожній людині задуматися про те, що відбувається в її державі.

"Коли Україна йде до Європи і декларує європейські цінності, такі дії, як встановлення пам'ятника Сталіну і засудження патріотів, підривають авторитет держави. Адже Європа вже давно засудила сталінізм і антигуманну політику, спрямовану на геноцид інших націй", - зауважив Філь.

Як повідомлялося, раніше в Івано-Франківську на стовпах розвісили листівки із зображеннями Гітлера і Сталіна.

А прокуратура Запорізької області, в свою чергу, вважає, що цілком законно встановлювати пам’ятники злочинцям на зразок Сталіна.
ВО «Тризуб» ім. С.Бандери ініціювала проведення загальноукраїнської національно-захисної акції «СТАЛІН=ГІТЛЕР=ЯНУКОВИЧ»
ВО «Тризуб» ім. С.Бандери ініціювала проведення загальноукраїнської національно-захисної акції «СТАЛІН=ГІТЛЕР=ЯНУКОВИЧ»

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Народний Вісник»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли я ознайомився з партіями марксистів, соціалістів, лібералів та демократів, то за спиною кожної з них я побачив хитрий писок жида”
Іван Франко

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.