Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Новий 2012 рік - як зустрічати рік Дракона

Народний Вісник 13756 переглядів

Опубліковано - 30.12.2011 13:45 | Всі новини | Версія для друку

Новий 2012 рік - як зустрічати рік Дракона
Новий 2012 рік - як зустрічати рік Дракона
Часу до найбільшого і найпопулярнішого свята залишається все менше, і напевно вам хотілося б знати, як зустрічати Новий Рік 2012.

В народі існує повір'я, - як зустрінеш новий рік, так його і проведеш. Саме тому готуватися до нього починають задовго, ретельно продумуючи меню, сервірування, прикраси та вбрання.

Як зустрічати Дракона

2012 рік за східним календарем - це рік чорного водяного Дракона (починається 23.01.2012 - закінчується 09.02.2013 р.). Космічним елементом року, його стихією є вода, а колір - чорний. Саме тому в картині старокитайської світобудови цей колір асоціюється з Водою. Символ 2012 року - єдиний міфологічний персонаж з усіх представлених у китайському календарі зодіакальних тварин. І вважається, що він уособлює карму, коло втілень, відплати, і є символом, який несе рішучі зміни. А це означає, що все в прийдешньому році буде по-іншому.

У китайській міфології дракон - символ доброго початку, істота благородна, повна енергії та здоров'я, не терпить дріб'язковості, лицемірства і малодушності. До його чеснот можна віднести, сміливість, відповідальність, безкомпромісність і сталість, до негативних якостей - неймовірну упертість, снобізм і егоцентричність. У дусі дракона бути вимогливим і щедрим, суворим і великодушним, простіше кажучи, - багато вимагати, - і ще більше давати натомість.

Намагайтеся в прийдешньому році бути такими ж, і заступництво символу 2012 вам забезпечене. Однак не забувайте, головна проблема для всіх драконів - це вибуховий характер і надмірна емоційність, які ускладнюють життя оточуючим і їм самим.

Що одягнути на Новий рік

Головне для всіх питання, - якого кольору має бути новорічне вбрання, на жаль, до кінця прояснити не вдається, одні кажуть, що в новорічну ніч потрібно одягати все чорне і червоне, інші - жовте (золоте) і зелене. Але в цілому, думки всіх астрологів, обертаються навколо цих чотирьох кольорів і всі вони єдині в одному, - вбрання має бути блискучим, як в прямому, так і в переносному сенсі.

Дракони відомі шанувальники жіночої краси (згадуємо, чим від них відкуповувалися), до того ж, вони незмінні персонажі всіх китайських карнавалів. Тому, одягаючись до свята, не бійтеся використовувати яскраві насичені кольори і зухвало відверті сукні. У багатьох східних казках дракони є стражами скарбів, а значить, не байдужі до дорогоцінних прикрас. Відповідно, і ви можете використовувати їх по максимуму. Макіяж і зачіску потрібно робити у відповідності до вбрання, - тобто яскравими і блискучими: кольорові пасма, лаки з золотими і срібними блискітками, інтенсивний, майже викликаючий макіяж і ...будь-який «дракон» у ваших ніг.
Що приготувати

Дракони всеїдні, тому готувати до новорічного столу ви можете все що завгодно, але пам`ятайте - Драконові смакує свіжа їжа, без додаткової термообробки, тому в жодному разі не заготовлюйте напівфабрикати.

З продуктів, які можна вважати обов'язковими, виділимо рибу, м'ясо, різноманітні морепродукти і овочі. Як бачите, нічого оригінального, звичайний набір, з якого будь-яка господиня легко може приготувати основну страву, новорічні салати і закуски.

У процесі приготування використовуйте побільше гострих приправ. Подавайте всі страви гарячими (з пилу, з жару), м'ясні страви можна полити спиртним і підпалити. Справжнім хітом вашого «вогнедишного» меню може стати приготування м'яса прямо на очах у гостей, на переносний жаровні, як це роблять в китайських ресторанах.

Можна приготувати кролика, заодно, - і старий рік пом'янути.

Для сервірування святкового столу доречними будуть запалені свічки. Приділіть увагу стихії нового року - воді, - в цій справі вам допоможуть красиві графинчик, вазочки, морські зірки і мушлі. І наостанок, - обов'язково придбайте фігурки драконів, - в новорічну ніч подаруйте їх своїм друзям, а одну залиште собі. Поставте її на видному місці, і нехай цей дракончик в Новому році, приносить вашому дому щастя й удачу!

Святкова зустріч

Як вже говорилося вище, 2012 рік матиме особливу карму. Звідси порада - зустріти його по-особливому. За мить до бою годинника варто припинити передсвяткову метушню, подумки віддайте належне року Кролика, що минає, та згадати все найкраще, що з вами відбулося впродовж року. Потім, коли годинник проб'є опівніч і в усі права вступить Новий 2012 рік, налаштуйтеся вийнятково на позитивні думки, думайте про добро і справедливість.

Дракон любить веселощі, тому святкування потребує активності й позитиву. Вмикайте ритмічну і запальну музику - і танцюйте! Головне - не сидіти на місці. Враховуючи життєрадісність і енергійність Дракона те, що він полюбляє різноманітні видовища, абсолютно природним буде провести новорічне святкування у вигляді карнавалу або маскараду. Сміливо фантазуйте на тему новорічного образу. Головне - щоб було незвично і відповідало морській тематиці. Адже Дракон крім того, що чорний, ще і водяний. Костюм Русалки, Золотої Рибки, мушлі або пірата цілком влаштує Дракона, - радить газета “Є” .

Кажуть, досить зробити зарядку під енергійну музику – і це вже запорука того, що Новий рік 2012 ви зустріли згідно з рекомендаціями східних астрологів.

Щодо місця проведення новорічної вечірки, то Дракон віддає перевагу відкритому простору, тому не варто обмежувати себе в подорожах. Будьте оригінальні у виборі місця.

З прийдешнім Новим 2012 роком!
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Народний Вісник»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли я ознайомився з партіями марксистів, соціалістів, лібералів та демократів, то за спиною кожної з них я побачив хитрий писок жида”
Іван Франко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.