Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


ЄВРО-2012. Донецьк підготувався до матчу Англія-Франція: на 3-х іноземців по два міліціонера

Спорт Регіон: Донецька область 11190 переглядів

Опубліковано - 11.06.2012 16:05 | Всі новини | Версія для друку

ЄВРО-2012. Донецьк підготувався до матчу Англія-Франція: на 3-х іноземців по два міліціонера
ЄВРО-2012. Донецьк підготувався до матчу Англія-Франція: на 3-х іноземців по два міліціонера
Біля “Донбас Арени” вже збираються вболівальники.

Сьогодні з ранку навколо стадіону "Донбас Арена" панує святкове пожвавлення. Біля стадіону гуляють, п’ють пиво, стоять у чергах за сувенірами і засмагають.

Судячи з футбольної і національної символіки левову частку вболівальників становлять росіяни. Найбільш життєрадісними і гучними виглядають французи. Вони фотографуються з місцевими жителями і виспівують пісні. Англійці переважно відпочивають на газонах і лавках. Сьогодні в Донецьку температура повітря в тіні + 33.

У касах "Донбас Арени", біля яких ще вчора не було ні душі, вишикувалися черги по 50 - 80 осіб. Напередодні з’явилася інформація про те, що ввечері "викинули" квитки на сьогоднішній матч Франція - Англія. Квитки нібито з’явилися через відмову від них в останній момент французьких і англійських уболівальників. Проте, і сьогодні квитки неможливо придбати. Отримати їх у касах можуть тільки ті, хто зробив попереднє замовлення.

Вночі біля клубу "Чикаго" в центрі Донецька сталася сварка між російськими та англійськими футбольними фанами. Сутичка тривала кілька хвилин і після прибуття наряду, який викликала охорона закладу, сторони "помирилися". Тому в міліції цю пригоду називають "невеликим інцидентом".

Офіційно повідомляється, що охорону порядку в місті здійснюють близько 2000 співробітників щодоби. Над стадіоном "Донбас Арена" кружляють гелікоптери. У новий термінал аеропорту сьогодні вранці "пров сяк випадок" прилетіли два військові літаки Су-27 і Ан-26. А в офіційній фан-зоні вирішили обійтися без урн для сміття. Пояснюють: щоб їх не можна було використовувати як зброю і щоб уникнути терактів. Крім донеччан, охорону порядку в місті забезпечують співробітники МВС з семи областей, здебільшого - відряджені з Криму і Херсонської області.

На ранок 11 червня в Донецьку знаходиться близько 3 тисяч іноземних уболівальників. Але очікується, що до вечора кількість гостей зросте за рахунок сьогоднішніх чартерних авіарейсів. У загальній складності аеропорт "Донецьк" у дні матчів (а їх буде п’ять) прийме 392 рейсів, 310 з них чартери. Загальний пасажиропотік з 11 по 27 червня складе 40 тис. осіб, 12 тис. осіб - пасажири чартерних рейсів.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Спорт»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Не знаючи минулого, неможливо зрозуміти справжній сенс сьогодення і мету майбутнього ”
Максим Горький

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.