Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Силовий перерахунок. На ОВК №211 міліція і частина членів виборчкому перераховують бюлетені

Вибори-2012 6767 переглядів

Опубліковано - 2.11.2012 14:57 | Всі новини | Версія для друку

Силовий перерахунок. На ОВК №211 міліція і частина членів виборчкому перераховують бюлетені
Силовий перерахунок. На ОВК №211 міліція і частина членів виборчкому перераховують бюлетені
У приміщенні окружної виборчої комісії (ОВК) № 211 почалася бійка між нардепами від Партії регіонів і "Батьківщини", членами ОВК та міліцією.

Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

Бійка сталася після того, як окружком приступив до перерахунку голосів. Члени "Батьківщини" почали перешкоджати їм, посилаючись на незаконність цієї дії, оскільки немає рішення по апеляції.

У бійці від "Батьківщини" брали участь депутати Андрій Павловський і Сергій Терьохін, на фото також видно Сергія Соболєва, а від ПР - Владислав Лук’янов і Володимир Олійник.

Зараз будівлю залишили бійці "Беркута",які раніше намагалися видалити з залу народних депутатів від "Батьківщини".

Кореспондент РБК-Україна повідомляє, що працівники міліції не пускають до бюлетенів представників ЗМІ, народних депутатів та деяких членів дільничних виборчих комісій. З відстані, на якій знаходяться журналісти, не видно змісту бюлетенів. Член ОВК по черзі дістає бюлетені з пакетів і зачитує, за кого проголосовано в бюлетені. В даний момент йде перерахунок бюлетенів по багатомандатному округу.

За останніми даними з ЦВК на окрузі підраховано 98,83% бюлетенів. Лідирує Сергій Терьохін. Ігор Лисов відстає від нього на 4%. Вчора ОВК № 211 ухвалила рішення про негайне перерахунку голосів з дільниці № 800029. Також вчора Київський окружний адміністративний суд ухвалив рішення провести повторний перерахунок голосів на 28 дільницях виборчого округу № 211.

Крім того, вказується, що Київський окружний адмінсуд попросив ОВК надати протоколи ДВК, які підтвердили б результати виборів, однак вони не були надані, так як зникла голова комісії. У зв’язку з цим суд оголосив перерву в засіданні до 12:00 2 листопада.
Округ 211 разом з 223 є найпроблемнішими в Києві. На інших проблеми потихеньку вирішуються. На 211 окрузі дуже повільно йде підрахунок голосів, повідомляється про передачу протоколів стороннім людям і тиску на членів комісії. Зокрема, кандидат від ПР заявляє про тиск на членів окружкому з боку "Батьківщини". "Батьківщина" у свою чергу повідомляє, що її представники подали в суд скаргу на заступника голови ОВК № 211 Володимира Гриценка щодо самовільного розкриття коробки з бюлетенями. Кандидат у нардепи Сергій Терьохін раніше повідомляв, що його сім’ю залякують. Беручи до уваги войовниче настрій лідерів перегонів Лисова і Терьохіна, із завершенням підрахунку голосів найцікавіше тільки почнеться.

Замглави ЦВК Андрій Магера назвав ситуацію, яка склалася у 211 окрузі складною і такою, де має місце політичний вплив. За словами Магери, там три кандидати "дихають один одному в спину, і кожен голос дуже важливий". Крім того, перерахунок голосів на кількох десятках дільниць, який хоче зробити ОВК, він назвав "абсурдом" і додав, що справа цієї ОВК можливо буде розглядатися на засіданні ЦВК. Інший заступник голови ЦВК Жанна Усенко-Чорна вчора заявила, що підрахунок голосів йде вкрай непрозоро. А сьогодні в ЦВК заявили, що на проблемних округах можливі перевибори.

В цілому по Києву вже підраховано 98,22% бюлетенів. Серйозні проблеми на ОВК 211 і 223. На більшості округів перемогу здобули представники "Батьківщини". На 214 окрузі переміг представник "Удару".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2012»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ти говориш про Господа або Його чесноти, роби це серйозно і з належною повагою”
Джордж Вашінгтон

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.