Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Демократичні вибори. «Беркут» захопив приміщення ВО у Каневі і вилучив печатку і протоколи

Вибори-2012 7850 переглядів

Опубліковано - 7.11.2012 10:16 | Всі новини | Версія для друку

Демократичні вибори. «Беркут» захопив приміщення ВО у Каневі і вилучив печатку і протоколи
Демократичні вибори. «Беркут» захопив приміщення ВО у Каневі і вилучив печатку і протоколи
У Каневі Черкаської області представники кандидата в депутати Богдана Губського разом з бійцями спецпідрозділу міліції «Беркут» викрали протоколи і печатку з окружної виборчої комісії №197.

Про заявив народний депутат з фракції «БЮТ-Батьківщина» Андрій Шевченко, який перебуває на місці події, повідомила прес-служба «Батьківщини».

«Близько 5-ї ранку в будівлю окружкому увірвалися працівники спецпідрозділу «Беркут», а голова комісії Максим Онищенко незаконно відкрив сейф, у якому зберігалася документація», - сказав він.

«На виході з будівлі «Беркут» просто розкидав людей. Вони разом з головою комісії і документами скочили у автобус і поїхали у Київ здавати їх у ЦВК», - стверджує Шевченко. За його словами, такі дії абсолютно незаконні.

«По-перше, окружком №197 не завершував свою роботу. Вони не затверджували жодних документів на цьому окрузі і зрозуміло, що комісія не може подавати їх до Києва», - наголосив народний депутат.

«По-друге, є чітко визначений законом порядок транспортування виборчої документації, який зухвало порушили», - сказав він. На думку Шевченка, «у Б.Губського, який програв вибори кандидату від «Батьківщини» Леоніду Даценку, здали нерви». «Він, очевидно, розуміє, що законний підрахунок протоколів і бюлетенів підтвердить перемогу Даценка», - сказав він.

«На жаль, це свідчить про те, що влада хоча і неодноразово казала, що не втручається у виборчий процес, вона прямо у ньому задіяна, тому що фактично допомогла команді Губського здійснити злочин», - наголосив народний депутат.

Як повідомлялося раніше, в окрузі №197 з центром у місті Канів Черкаської області, за даними сайту ЦВК, переміг самовисуванець, народний депутат Б.Губський. Альтернативний підрахунок голосів Об’єднаної опозиції засвідчив перемогу висуванця ВО "Батьківщини" Леоніда Даценка.

5 листопада ЦВК ухвалила постанову про неможливість встановити достовірні результати виборів в одномандатних виборчих округах №94, 132, 194, 197, 223. : листопада Верховна Рада ухвалила постанову, в якій рекомендувала ЦВК призначити повторні вибори у цих округах.
l
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2012»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Природничі науки й релігію протиставляють одна одній лише люди, погано освічені як у першому, так і в другому”
П. Сабатьє, французький хімік, Нобелівська премія 1912 р.

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.