Аратта - На головну

17 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Калєтнік каже, що проблему довиборів у парламент нардепи розглянуть після канікул

Вибори-2012 7780 переглядів

Опубліковано - 10.01.2013 11:12 | Всі новини | Версія для друку

Калєтнік каже, що проблему довиборів у парламент нардепи розглянуть після канікул
Калєтнік каже, що проблему довиборів у парламент нардепи розглянуть після канікул
Питання перевиборів на 5-ти проблемних округах має буде вирішено якнайшвидше, і скоріше за все, це станеться на другій сесії Верховної Ради.

Про це заявив Перший заступник Голови Верховної Ради України Ігор Калєтнік, повідомляє його прес-служба.

"Хоча парламент є правомочним і при наявності 300 депутатів, але ми говоримо про те, що він має працювати у повному складі. Завтра-післязавтра це питання не вирішиться", - сказав він.

"По-перше, існує процедура розгляду подання Конституційним судом. Який нині має визначити, хто саме прийматиме рішення про призначення повторних виборів – ЦВК чи Верховна Рада. І вже після цього можна буде спрогнозувати дату проведення повторного голосування. На мою думку, чим скоріше вона стане відома, тим краще" - додав Калєтнік.

Він спрогнозував, що це питання буде вирішене під час другої сесії Верховної ради 7 скликання. І додав, що Комуністична партія обов’язково братиме участь у перевиборах.

"Ми проаналізували виборчу кампанію 2012 року. І побачили, що у нас є підтримка у багатьох областях. У нас є гідні кандидати, які мають змогу перемогти на цих виборах", - підкреслив він.

А також зазначив, що у зв’язку із призначенням окремих депутатів на посади у Кабінеті Міністрів, перевибори доведеться проводити ще як мінімум в одному мажоритарному окрузі.

"Мова йде не тільки про ці п’ять округів - Обухів, Первомайськ, Черкаси та Черкаську область. Мова буде йти і про 224 одномандатний округ в місті Севастополі", - сказав він.

"Там вибори відбулися, але у зв’язку з тим, що обраний депутат переходить на роботу до Кабміну, і має скласти свої повноваження, мають бути призначені нові вибори. І ми будемо брати в них участь. Тому що рівень підтримки КПУ у Севастополі надзвичайно високий, і є всі шанси отримати перемогу", - заявив Калєтнік.

Як відомо, 5 листопада ЦВК визнала неможливим встановлення достовірних результатів голосування в округах № № 94, 132, 194, 197 і 223 у зв’язку з численними порушеннями.

6 листопада Рада рекомендувала ЦВК призначити повторні вибори депутатів Ради в цих округах.

Для їх призначення необхідно законодавчо передбачити проведення повторних виборів у разі відсутності можливості встановити достовірні результати голосування. Вибори Ради пройшли 28 жовтня.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2012»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ваша так звана релігія діє як опій: вона заманює і приглушує болі замість того, щоб надати сили”
Новаліс

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.