Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Опозиція вже пропонує не проводити перевибори на п’яти округах

Вибори-2012 7298 переглядів

Опубліковано - 4.02.2013 12:47 | Всі новини | Версія для друку

Опозиція вже пропонує не проводити перевибори на п’яти округах
Опозиція вже пропонує не проводити перевибори на п’яти округах
Опозиція просить встановити результати виборів у п’яти проблемних округах без проведення перевиборів.

Про це повідомив народний депутат від партії "УДАР" Віталій Карпунцов, роз’яснюючи зареєстровану у Верховній Раді постанову № 2166 "Про встановлення результатів виборів до Верховної Ради України 28 жовтня 2012 року в одномандатних виборчих округах № 94, 132, 194, 197 та 223".

Він повідомив, що автори законопроекту - керівники опозиційних фракцій: , Олег Тягнибок і Віталій Кличко.

"Ця постанова вирішує питання щодо цих п’яти округів і зобов’язує Центральну виборчу комісію встановити результати виборів", - сказав Карпунцов. За його словами, питання про перевибори у постанові не стоїть.

Як повідомлялося раніше, заступник голови Центральної виборчої комісії Андрій Магера вважає, що повторні вибори у проблемних округах можуть відбутися не раніше березня 2013 року.

7 листопада у Верховій Раді зареєстровано проект постанови "Про проведення повторних виборів народних депутатів". Відповідну ініціативу вніс народний депутат фракції "БЮТ-Батьківщина" Андрій Сенченко. Об’єднана опозиція "Батьківщина" раніше заявила, що не визнає результати виборів, поки опозиційним кандидатам не повернуть "вкрадені мандати".

6 листопада Верховна Рада прийняла постанову, якою пропонується рекомендувати Центральній виборчій комісії призначити повторні вибори у 5 одномандатних округах- №94, 132, 194, 197, 223.

Вибори народних депутатів пройшли в Україні 28 жовтня. Вибори пройшли за змішаною системою: 225 народних депутатів обирали за партійними списками, ще 225 - у мажоритарних округах.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2012»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ваша так звана релігія діє як опій: вона заманює і приглушує болі замість того, щоб надати сили”
Новаліс

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.