Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Звільнений суддя за посмішку Мороза. Рушаємо у Європу?

Правосуддя 9244 перегляди

Опубліковано - 7.02.2007 23:01 | Всі новини | Версія для друку

Звільнений суддя за посмішку Мороза. Рушаємо у Європу?
Звільнений суддя за посмішку Мороза. Рушаємо у Європу?
Вища рада юстиції звільнила з посади суддю Мукачівського районного суду Володимира Монича, який заборонив голові Верховної Ради Олександрові Морозу підписувати до оприлюднення закон про Кабінет Міністрів.

Вища Рада юстиції рекомендує парламенту звільнити з посади суддю Мукачівського районного суду Володимира Монича.

Офіційна мотивація - порушення присяги.

Монич - саме той правнИк, який заборонив Голові Верховної Ради Олександрові Морозу підписувати до оприлюднення закон про Кабінет Міністрів.

Як повідомлялося раніше, 22-го січня суддя Мукачівського міськрайонного суду, розглянувши матеріали позовної заяви депутата-"нашоукраїнця" Ігоря Кроля, виніс ухвалу про заборону на здійснення будь-яких маніпуляцій із Законом "Про Кабінет Міністрів".

На підставі цього у Секретаріаті Президента навіть заявляли, що спікерові Морозу загрожує кримінальна відповідальність за підписання закону.

Попри рішення судді, Закон "Про Кабінет Міністрів" минулого тижня таки з'явився у пресі за підписом спікера Мороза, тому на переконання антикризової коаліції, набрав чинності.

Президент Ющенко вже оскаржує закон про Кабмін у Конституційному Суді.

Від “Аратти”: Як мала нагоду побачити вся Україна, Олександр Мороз посміхнувся, коли йому сказали, що суддя Мукачівського суду “посягнув на його конституційне право” вершити долі українців.

А потім деякі члени фан-клубу спікера назвали ухвалу на забезпечення позову(що, до речі, цілком у межах цивільного права, створеного не без безпосередньої участі ветерана законотворчості Мороза) ні чим іншим, а саме “рейдерською атакою” (словом "рейдерство" нині прийнято називати звичайнісінький розбій).

Ну а тепер - вся Україна має наочний результат: скільки коштує посмішка нібито члена соцінтерна Мороза. Словом, суцільна Європа.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Правосуддя»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Слово, що йде від серця, проникає в серце”
Нізамі

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.