Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Попов “продавлює” сесію простроченої Київради

Регіональні новини Регіон: м.Київ 7669 переглядів

Опубліковано - 30.07.2013 12:59 | Всі новини | Версія для друку

Попов “продавлює” сесію простроченої Київради
Попов “продавлює” сесію простроченої Київради
Голова КМДА Олександр Попов припускає, що в найближчі дні може відбутися засідання сесії Київради, на якій київські депутати внесуть зміни до програми соціально-економічного розвитку Києва, що дозволить освоїти кошти від уряду, необхідні для завершення реконструкції Поштової площі.

Про це під час візиту на об’єкт заявив голова КМДА Олександр Попов.

"Я впевнений, що буде сесія і я знаю настрої депутатів. Вони готові зібратися, а коли - це їх рішення", - сказав Попов.

За його словами, сьогодні ситуація склалася так, що "у нас є певна проблема для того, щоб прийняти кошти, які дає нам уряд". "Нам треба внести поправки в програму соціально-економічного розвитку нашого міста і треба це зробити в першій декаді серпня. Ми це зробимо, я впевнений. Це наше питання, а не уряду. Уряд нам плече підставляє... і ми можемо сьогодні стабілізувати ситуацію", - впевнений голова КМДА.

Він також спрогнозував, що продовження фінансування реконструкції Поштової площі "буде в найближчі дні після відповідного рішення" і це дозволить перейти до будівництва такого тунелю.

Як повідомлялося раніше, минулого тижня Попов в закритому режимі зустрічався з головами фракцій Київради. Після цієї зустрічі глава фракції Партії регіонів у Київраді Олексій Омельяненко повідомив, що при необхідній кількості депутатів, можна буде провести сесію Київради на початку серпня.

Попов неодноразово заявляв, що якщо Київрада не продовжить працювати, то місто може залишитися без важливих фінансових документів, а опозиція наполягає на швидких виборах до міськради і заявляє про те, що не працюватиме, оскільки термін повноважень депутатів київської міської ради вичерпано ще на початку червня.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Регіональні новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Скільки рабів, стільки ворогів”
Сенека

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.