Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Попов продемонстрував киянам, що місцеве самоврядуваня - це влада “кийка “Беркуту”

Регіональні новини Регіон: м.Київ 8425 переглядів

Опубліковано - 19.08.2013 16:15 | Всі новини | Версія для друку

Попов продемонстрував киянам, що місцеве самоврядуваня - це влада “кийка “Беркуту”
Попов продемонстрував киянам, що місцеве самоврядуваня - це влада “кийка “Беркуту”
Київська міськрада на сесії внесла зміни до міського бюджету і перерозподілила 98 мільйонів гривень на муніципальні надбавки.

За ухвалення відповідного рішення про внесення змін до міськбюджету на 2013 рік проголосували 79 депутатів при мінімально необхідному 61.

Працівникам соціальної сфери буде перераховано надбавки до зарплат у розмірі від 361 гривні, фізкультури і спорту - від 259 гривень, мистецтва і культури - від 240 грн, освіти - від 230 гривень.

Крім того, 79 депутатів підтримали зміни до програми соціально-економічного розвитку на 2013 рік і направили на будівництво Подільського мосту 57,5 млн грн, на придбання снігоприбиральної техніки - 11,1 млн, на виконання проектних робіт з будівництва метро на Теремки-2 і на Троєщину - 2,4 млн, на роботи на магістральних каналізаційних колекторах - 21,2 млн гривень.

Крім того, перерозподілено 160 млн, виділені з державного бюджету, які будуть направлені на реконструкцію Поштової площі (50 млн гривень), на будівництво метро на Теремки (50 млн гривень), на реконструкцію Петровської алеї, Паркової дороги, Дніпровського узвозу та ділянки від Героїв Крут до Дніпровського проїзду (30 млн гривень), а також на реконструкцію перехідної зони від парку Володимирська гірка до Києво-Печерської лаври (30 млн гривень).

Крім того, провладні депутати Київради збільшили штат чиновників КМДА на 37 людей - до 1885.

Як пояснив, доповідаючи з цього питання, заступник голови КМДА Руслан Крамаренко, 37 одиниць переходять у структуру міськдержадміністрації у зв’язку з передачею місту функцій з охорони природного середовища, якими раніше займалося профільне міністерство.

Як повідомлялося раніше, провладна більшість Київради без опозиції провела засідання і за 16 хвилин ухвалила всі потрібні для себе рішення.

Народні депутати від опозиції проривались у Київраду через вікно, але в сесійну залу так і не змогли потрапити.

Більше ніж за годину до початку засідання Київради, перед будівлею КМДА почали збиратися бюджетники. До цього вхід до КМДА перекрили металевою огорожею, поруч з якою стоять міліціонери та так звані «тітушки».

9 серпня Окружний адміністративний суд Києва визнав діяльність Київської міської ради легітимною, а скликання і проведення його сесій – законним. Згодом секретар Київради Галина Герега підписала розпорядження про призначення пленарного засiдання Київради на 19 серпня.

Депутати Київради від УДАРу заявили, що збираються бойкотувати сесію Київської міської ради. Фракція «БЮТ-Батьківщина» також повідомляла, що бойкотуватиме пленарне засідання Київради.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Регіональні новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми розпалюємо вогонь творящий. Якщо він гріє – хай. Втручатися не можемо, бо будь-яке насилля, навіть во ім’я істини, неминуче породить дисгармонію”
Олесь Бердник

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.