Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Більшість українських вболівальників проти об’єднаного футбольного чемпіонату з Росією

Громадська думка 8254 перегляди

Опубліковано - 27.08.2013 13:08 | Всі новини | Версія для друку

Більшість українських вболівальників проти об’єднаного футбольного чемпіонату з Росією
Більшість українських вболівальників проти об’єднаного футбольного чемпіонату з Росією
Більшість українських уболівальників не хочуть об´єднання українського та російського чемпіонатів.

Як повідомляє ratinggroup.com.ua, згідно з результатами останнього дослідження, близько 40% опитаних вважають себе футбольними вболівальниками, у тому числі 9% вважають себе фанатами футболу, 9% - активними вболівальниками, ще 22% - вважають себе вболівальниками, але не активними. Разом з тим, майже 60% - не захоплюються футболом.

Активними вболівальниками залишаються молодь і чоловіки. Майже третина чоловіків активно цікавляться футболом, серед жінок таких втричі менше (лише кожен десятий). При цьому тільки близько 40% чоловіків взагалі не цікавляться футболом, тоді як серед жінок таких більше 70%.

Серед українських футбольних клубів найбільш популярні «Динамо» (39%) і «Шахтар» (25%). Менш популярні «Металіст» (6%), «Дніпро» (3%), «Карпати» (3%) і «Чорноморець» (3%).

45% футбольних уболівальників України не підтримують ідею об´єднання українського і російського чемпіонатів з футболу в один, водночас 37% - ідею підтримують, а 17% - не визначилися.

Серед тих, хто не цікавиться футболом, тільки 11% підтримують ідею, а чверть - не підтримують. Дві третини - не визначилися щодо свого ставлення.

Найбільше ідея подобається уболівальникам на півдні. В інших регіонах перевищує кількість противників. Тільки вболівальники «Чорноморця» і «Металіста» більш позитивно ставляться до ідеї, ніж негативно. Серед уболівальників «Шахтаря» та «Дніпра» думки розділилися майже порівну. Разом з тим, вболівальники «Динамо» ідею переважно не підтримали, не кажучи про вболівальників «Карпат», майже 90% з яких висловилися проти.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Громадська думка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Свобода, якщо вона пустила коріння, швидко зростає”
Джордж Вашінгтон

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.