Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Вчені склали універсальний рецепт щасливих взаємин

Він і Вона 20379 переглядів

Опубліковано - 6.09.2013 01:53 | Всі новини | Версія для друку

Вчені склали універсальний рецепт щасливих взаємин
Вчені склали універсальний рецепт щасливих взаємин
Вчені з університету штату Іллінойс в США склали формулу щастя - універсальний рецепт того, як парам слід зберігати живі, теплі та щасливі взаємини.

Я пише Medical News Today, для досягнення цієї мети фахівці провели мета-аналіз 35 різних досліджень і 12273 індивідуальних звітів, присвячених різним проблемам стосунків між чоловіком і жінкою.

У результаті дослідники дійшли висновку, що найбільш важливими елементами здорових взаємин, - неважливо, чи це стосунки всередині шлюбу, чи це стосунки між ще не одруженими парами, є відкритість, позитивність, наявність взаємних гарантій, спільні завдання і загальні соціальні стратегії.

За наявності певних проблем, у кожному конкретному випадку кращим рішенням є «відкрити» стосунки. За словами вчених, чим більш чесними і прозорими будуть ваші думки з приводу проблем з вашим партнером, тим легше їх можна буде вирішити.

Також принципово важливо ділити домашні справи і обов’язки в рівній мірі, і, - як для жінок, так і для чоловіків, - необхідно зробити зусилля, щоб налагодити теплі стосунки з друзями вашого партнера, а також з його родиною, і постаратися, щоб ці кроки були взаємними.

Універсальний спосіб вирішення проблем і перешкоджання утворенню нових є установка єдиних соціальних цілей, робота над єдиними проектами та рішення спільних завдань.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Він і Вона»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми захоплюємося старовиною, але живемо сучасністю ”
Овідій

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.