Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Чергове оновлення операційної системи Windows 7 створило проблеми багатьом користувачам

Технології 22643 перегляди

Опубліковано - 13.09.2013 13:53 | Всі новини | Версія для друку

Чергове оновлення операційної системи Windows 7 створило проблеми багатьом користувачам
Чергове оновлення операційної системи Windows 7 створило проблеми багатьом користувачам
У багатьох користувачів після чергового оновлення 64-розрядної Windows 7 виникли проблеми із запуском 32-розрядних застосунків (помилка 0xc0000005).

Як правило, така проблема виникла у користувачів, скажімо так, не зовсім чесних дистрибутивів операційної системи Windows 7 x64.

Проблему створює оновлення системи безпеки KB2859537 від 13 серпня 2013 року або ж його модифікація KB2872339 від 11 вересня цього року (у випадку, якщо попереднє не було встановлене.

Призначення оновлення KB2859537 / KB2872339

Оновлення KB2859537 було покликане виправити чотири уразливості в ядрі Windows, що дозволяють несанкціоноване підвищення прав. Перша уразливість дозволяла завантажити DLL в процес, обходячи механізм захисту ASLR, який покликаний знизити ризик експлуатації вразливостей.

Три інші уразливості пов’язані з помилками у перевірці адрес ядром Windows, що призводить до пошкодження пам’яті і дозволяє запустити довільний код в режимі ядра. Після цього підвищення прав уже не проблема. Технічні подробиці доступні в бюлетені безпеки MS13-063.

Чому виникла проблема і в чому вона полягає

KB2859537 замінює масу системних файлів, у тому числі файлів ядра (повний список є в статті бази знань). Якщо оригінальне ядро було модифіковано, його заміна може призвести до проблем.

Оновлення KB2872339, що вийшло у вересні, замінює KB2859537, тобто містить більш нові версії файлів ядра. Його установка може привести до точно таких же проблем.

Як вирішити проблему?

Радикальний спосіб - перейти на користування ліцензійним програмним запезпеченням. Але для випадків, коли це, у силу різних причин, зробити неможливо є рішення подолання цієї проблеми ;)

Необхідно здійснити наступні операції у такій послідовності:

1). Через "Панель керування -> Програми і компоненти -> Встановлені компоненти" перевірити наявність поновлень системи безпеки KB2872339. Видалити його, перевантажити комп. Або видалити через командний рядок (клавіша Windows + R) - командою wusa.exe /uninstall /kb:2872339. Перевантажити комп’ютер.

2). Через "Панель керування -> Програми і компоненти -> Встановлені компоненти" перевірити наявність оновлень системи безпеки KB2859537. Якщо його немає, завантажити із сервера Windows і встановити. Перевантажити комп’ютер.

3). "Пофіксити" оновлення KB2859537 - за допомогою цієї програмки.

4). Знову встановити оновлення KB2872339 і перевантажити комп`ютер.

5). На радощах наливаємо собі запашну каву і поширюємо цю статтю :)
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Технології»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Єдина країна в світі, де не викладалася в університетах історія цієї країни, де історія вважалася чимось забороненим, ворожим і контрреволюційним, — це Україна. Другої такої країни на земній кулі нема. Де ж рождатися, де плодитися дезертирам, як не у нас? Де рости слабодухим і запроданцям, як не у нас? Не вина це дезертирів, а горе. Не судить їх треба, а просить прощення і плакати за погане виховання, за духовне каліцтво у великий час. Їх не учили Батьківщині — їх учили класовій ворожнечі і боротьбі, їх не учили історії. Народ, що не знає своєї історії, є народ сліпців.”
Олександр Довженко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.