Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Голос людини розповість про її справжні почуття

Він і Вона 22146 переглядів

Опубліковано - 11.10.2013 02:27 | Всі новини | Версія для друку

Голос людини розповість про її справжні почуття
Голос людини розповість про її справжні почуття
Голос є віддзеркаленням настрою людини. Існує величезна кількість відтінків голосу. Він може змінюватися залежно від почуттів, які відчуває індивід. Вважається, що голос не може обманювати і приховувати правду.

Ґрунтуючись на цьому судженні вчені провели дослідження голосів зацікавлених одне в одному людей на присутність у відтінку певних ознак, які можна помітити. Про це повідомляє сайт medvesti.com.

Виявляється, що увагу варто звертати на звучання і тембр при спілкуванні. Науковці відмічають, що голос жінки, яка зацікавлена в чоловіку, стає нижчим і глибшим. У чоловіків же тембр голосу, навпаки, стає вищим.

Дослідники відмічають, що при цьому і чоловіки, і жінки намагаються копіювати голос одне одного при взаємній симпатії. Для підтвердження даних учені провели дослідження 24 людей, у яких на момент експерименту намічалися взаємини. Ці люди також, часто спілкувалися телефоном одне із одним.

Науковці відмічають, що при частому спілкуванні з коханою людиною змінюється власний голос. Найчастіше це відбувається при телефонному спілкуванні, оскільки, окрім голосового компоненту, в ньому більше нічого немає.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Він і Вона»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Мале знання віддаляє від Бога, велике - приводить до Нього знову ”
Ф. Бекон, англійський філософ

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.