Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Власенко каже, що Тимошенко готова на компроміс

За право людини 6294 перегляди

Опубліковано - 14.10.2013 18:23 | Всі новини | Версія для друку

Власенко каже, що Тимошенко готова на компроміс
Власенко каже, що Тимошенко готова на компроміс
Екс -прем’єр Юлія Тимошенко в нинішніх умовах готова піти на компроміс - помилування без повної реабілітації.

Про це в інтерв’ю виданню "ЛІГАБізнесІнформ" розповів її захисник Сергій Власенко.

Власенко вважає найбільш коректним вирішенням "питання Тимошенко" повну політичну і юридичну реабілітацію, але в ситуації, що склалася захист екс-прем’єра готовий розглянути компроміс.

"Не Тимошенко почала політичні репресії, не вона себе садила до в’язниці, не вона організовувала цей, як кажуть американці, кенгуру-трайл - спочатку в Печерському суді, потім в апеляційному, а потім у Вищому спеціалізованому. Але як відповідальна людина вона розуміє, що підписання асоціації - стратегічне питання для України", - каже Власенко.

"Тому Тимошенко готова, і заявила про це публічно, прийняти таку пропозицію місії Європарламенту, як прохання Кокса-Кваснєвського про помилування з подальшим виїздом на лікування до Німеччини - це реальна необхідність", - зазначив адвокат.

За словами Власенка, "згідно з Конституцією, у президента є необмежене право на помилування".
Захисник підкреслив, що процедура помилування регулюється не законом, а указом Президента.

"У перекладі з юридичної мови на пацанську це означає, що президент сам для себе своїм указом встановив обмеження, - а в ситуації з Луценком він вже показав усім, що ці обмеження можна не брати до уваги", - каже він.

За словами Власенка, "варіантів вирішення проблеми Тимошенко - мільйон".

"Можна декриміналізувати статті 364-365 Кримінального кодексу , про що Янукович говорив ще у вересні 2011 року, але потім сказав: я ж не керую своїми хлопцями в парламенті. Можна провести амністію. Для цього потрібно тільки одна умова - політична воля Януковича", - резюмував він.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чим обмеженішим є світогляд людини, чим менше вона знайома з історією, природою і філософією, тим щиріша її прихильність до своєї релігії ”
Людвіг Фейєрбах

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.