Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Цього тижня закінчиться тепла осінь

Погода в Україні 18973 перегляди

Опубліковано - 11.11.2013 13:01 | Всі новини | Версія для друку

Цього тижня закінчиться тепла осінь
Цього тижня закінчиться тепла осінь
Гідрометцентр прогнозує випадання снігу з 25 листопада, а зниження температури очікується вночі до -3 градусів з 15 листопада.

Про це на брифінгу сказав заступник директора Гідрометцентру Анатолій Прокопенко.

«З 15 листопада вночі температура опуститься до невеликих мінусових позначок», - повідомив він, зазначивши, що температура вночі буде на рівні -1 ... -3 градуси.

З 12 по 21 листопада над Україною перебуватиме область підвищеного атмосферного тиску і спостерігатимуться невеликі коливання температури.
Зокрема, 11 листопада в західних і центральних регіонах будуть дощі, температура вдень +9 ... +14 градусів, а в Криму до +18 градусів.

12 листопада о північних і західних регіонах дощі, температура вдень +7 ... +12 градусів, у південних областях та Криму до +15 градусів.

13-14 листопада без опадів, температура вдень +3 ... +9 градусів, в західних регіонах до +12 градусів.
15-16 листопада буде спостерігатися зниження температури, вдень до +8 градусів, вночі до -3 градусів.

17-18 листопада температура вдень на більшості територій України +1 ... +7 градусів.

Також Прокопенко зазначив, що через збільшену кількість опадів минулого тижня в західному регіоні незначно піднявся рівень води в річках. За його словами, цей процес контрольований і ніяких негативних наслідків не буде.

«З 25 листопада, враховуючи активізацію північних процесів, ми очікуємо зниження температури (вдень) до мінусових позначок на більшості територій України, вже в цей період може випадати невеликий сніг», - сказав він.

Прокопенко зазначив, що поки важко спрогнозувати, яка саме кількість снігу випаде, але навряд чи воно буде перевищувати норму.

Крім того, Гідрометцентр попереджає, що з 25 листопада в північних регіонах спостерігатиметься істотне зниження нічної температури, зокрема в деяких районах вона досягатиме -10 градусів.

Він також зазначив, що вже зараз Гідрометцентр може спрогнозувати, що температурний режим взимку буде в межах норми, а найбільш істотне зниження температури буде, швидше за все, спостерігатися в лютому.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Погода в Україні»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо знаєш себе і супротивника, то завжди виграватимеш. Якщо знаєш себе, але не знаєш супротивника - один раз переможеш, всі інші - програєш. Якщо не знаєш ні себе, ні його - завжди програватимеш”
Цзу Дзинь

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.