Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Уряд проФФесіоналів взяв курс на «поглиблення» і «розширення» міфічної ЗВТ з СНД

Назад в СРСР 17935 переглядів

Опубліковано - 21.11.2013 16:27 | Всі новини | Версія для друку

Уряд проФФесіоналів взяв курс на «поглиблення» і «розширення» міфічної ЗВТ з СНД
Уряд проФФесіоналів взяв курс на «поглиблення» і «розширення» міфічної ЗВТ з СНД
Прем’єр-міністр Микола Азаров доручив профільним відомствам підготувати відповідні документи за результатами домовленостей на засіданні Ради глав урядів держав-учасниць Співдружності Незалежних Держав, які сприятимуть збільшенню товарообігу у рамках вільної торгівлі в СНД.

Відповідні доручення він сформував на засіданні Уряду 21 листопада, повідомляє урядовий портал.

Глава Уряду повідомив, що для напрацювання угоди про доступ до трубопровідного транспорту у рамках СНД створюється група високого рівня. Він доручив Віце-прем’єр-міністру Юрію Бойку разом з Міністерством енергетики і вугільної промисловості, Міністерством економічного розвитку і торгівлі, Міністерством закордонних справ визначити склад української частини цієї групи, обґрунтувати пропозиції України щодо тексту цієї угоди.

«Завдання поставлено так, щоб у травні наступного року, коли в Києві відбудеться засідання глав урядів, внести на розгляд максимально погоджений проект угоди і підписати її», - зазначив Прем’єр-міністр.
Микола Азаров також доручив Міністерству економічного розвитку і торгівлі разом з Міністерством юстиції, Міністерством закордонних справ протягом місяця розробити і після схвалення Урядом подати у Виконавчий комітет Співдружності Незалежних Держав проект документа, який деталізує і врегулює питання обґрунтованого застосування певних обмежень у торгівлі.

«При підготовці цього, я б сказав, "регламенту захисних заходів" треба врахувати норму і практику Світової організації торгівлі, загальновизнані норми міжнародного права», - зауважив він.

Крім того, Прем’єр-міністр доручив Міністерству економічного розвитку і торгівлі разом з Міністерством закордонних справ здійснювати системний моніторинг виконання зобов’язань, визначених угодою про зону вільної торгівлі СНД, щоб мати можливість попереджати суперечки та уникати необґрунтованих ускладнень у взаємній торгівлі.

«Наголошую, що генеральне завдання всієї цієї роботи – збільшення товарообігу в межах вільної торгівлі в СНД і таким чином підтримання економічного зростання», - сказав Микола Азаров.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Назад в СРСР»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація не помирає від інфаркту, вона помирає тому, що в неї відібрали мову”
Ліна Костенко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.