Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Самооборона Євромайдану пікетує ГПУ

За право людини 10060 переглядів

Опубліковано - 14.02.2014 16:43 | Всі новини | Версія для друку

Самооборона Євромайдану пікетує ГПУ
Самооборона Євромайдану пікетує ГПУ
Представники Самооборони Майдану вирушили до будівлі Генеральної прокуратури, щоб провести там пікетування, вимагаючи припинити всі кримінальні справи, що були відкриті проти членів Самооборони.

Про це повідомляється на сторінці Самооборони в соціальній мережі Facebook.

За словами коменданта Майдану, народного депутата Андрія Парубія, Самооборона вимагає від генерального прокурора Віктора Пшонки припинити провадження кримінальних справ, відкритих проти Самооборони Майдану.

"Вимагаємо від Генеральної прокуратури негайно закрити всі кримінальні провадження проти Самооборони" , - сказав .Парубій на брифінгу в прес-центрі штабу національного опору.

Він зазначив, що опозиція розцінює відкриття справ проти Самооборони як продовження політичних репресій, що спрямовані на ескалацію конфлікту.

Парубій повідомив, що відкрито чотири кримінальні справи проти Самооброни.

"Проти Самооборони як структури всеукраїнської і по областях - Львівська, Волинська, Івано-Франківська", - зазначив Парубій.

За його словами, мітингувальники вимагатимуть, щоб Генпрокуратура виконала вимоги щодо закриття кримінальних справ проти Самооборони до 15.00 17 лютого.

Як повідомлялося раніше, 12 лютого прокуратура Львівської області розпочала досудове розслідування за фактом створення загонів Самооборони в області. Також прокуратура Києва відкрила кримінальне провадження у зв’язку з створенням у столиці воєнізованих формувань.

Крім того, Генеральна прокуратура України лякала тюрмою як командирів, так і простих учасників незаконних воєнізованих формувань, зокрема і підрозділів самооборони у західних регіонах країни. В Генпрокуратурі нагадали, що в Україні за створення та участь у збройних і воєнізованих формуваннях загрожує 5 років в’язниці, а за фінансування таких загонів – 10.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чудо не суперечить законам природи - воно суперечить нашим уявленням про неї ”
Блаженний Августин

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.