Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Виборчий фальсифікат? На виборчих дільницях 50-ї ОВК зафіксували аномально високу явку

Вибори-2014 Регіон: Донецька область 17857 переглядів

Опубліковано - 28.10.2014 19:12 | Всі новини | Версія для друку

Виборчий фальсифікат? На виборчих дільницях 50-ї ОВК зафіксували аномально високу явку
Виборчий фальсифікат? На виборчих дільницях 50-ї ОВК зафіксували аномально високу явку
В окрузі №50 у Донецькій області (центр - місто Красноармійськ) на окремих дільницях зафіксована аномальна явка виборців.

Про це повідомляють спостерігачі Донецької облорганізації «Комітет виборців України» та Громадянської мережі ОПОРА, поінформували у прес-службі ОПОРИ.

За словами спостерігачів, надзвичайно висока явка спостерігається на кількох ДВК в місті Димитрів. Наприклад, на дільниці №140753 явка виборців склала рекордні 90%. При цьому на дільниці №140752, яка знаходиться за тією ж самою адресою, явка склала 75,67%, що теж є дуже високим показником, йдеться в повідомленні.

Загальна явка виборців у Димитрові склала - 75,7%. Разом з тим, явка у інших містах округу вдвічі нижча. Зокрема, в Добропіллі - 38,3%, в Білецьке - 39%, в Білозерське - 35,62%.

Як зазначають спостерігачі, на дільницях, на яких зафіксована аномальна явка, перемагає кандидат в народні депутати Євгеній Гєллєр. В штабі кандидата Леоніда Байсарова заявили, що будуть оскаржувати результати голосування в окрузі.

Як раніше повідомляли спостерігачі ДОО КВУ та ОПОРИ, у Димитрові був зафіксований факт вкидання бюлетенів. За словами очевидців, до дільниці №140754 під час підрахунку голосів приїхала група військових. Вони вивели з приміщення ДВК усіх спостерігачів, журналістів, а також членів комісії, мотивуючи це тим, що дільниця замінована. Після того, як військові залишили дільницю, спостерігачі зафіксували, що у скриньках для голосування стало набагато більше виборчих бюлетенів.

Також окружна виборча комісія №50 26 жовтня перед початком безперервного засідання прийняла рішення про виведення з приміщення ОВК всіх спостерігачів. Будівля комісії була оточена військовими.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2014»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.