Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Пожежу в зоні відчуження локалізовано

Надзвичайна подія Регіон: Київська область 10444 перегляди

Опубліковано - 29.04.2015 13:47 | Всі новини | Версія для друку

Пожежу в зоні відчуження локалізовано
Пожежу в зоні відчуження локалізовано
Сьогодні, о 10 год. 30 хв. зусиллями рятувальників та працівників Держлісагентства вдалося локалізувати пожежу у зоні відчуження.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

Наразі здійснюється гасіння окремих осередків, для чого залучено понад 300 чоловік та 50 одиниць техніки. Також на місці події працюють три літаки АН – 32П та вертоліт МІ-8. До ліквідації пожежі залучено рятувальні підрозділи з Житомирської та Київської областей, міста Києва та Спеціального центру швидкого реагування. На місці працює штаб пожежогасіння.

Про це повідомив під час засідання Уряду виконуючий обов’язки Голови ДСНС Зорян Шкіряк.

Він зазначив, що у разі ускладнення ситуації, у готовності перебувають сили МВС та Нацгвардії, які оперативно долучаться до ліквідації пожежі.

“Ситуація на 100% контрольована. Завдяки цілодобовій роботі та вжитим заходам нам вдалося зупинити поширення “верхового вогню” на значні території. Наразі триває ліквідація пожежі на площі близько 270 га. Радіаційний фон у зоні відчуження становить 0,021 мР/год. при допустимій нормі 0,051 мР/год, у місті Києві - 0,011 мР/год. Тим самим, я вкотре звертаюся до громадян з проханням не піддаватися паніці та припинити реагувати на розповсюдження неправдивої інформації щодо підвищення радіаційного фону”, - сказав Зорян Шкіряк.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Надзвичайна подія»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Скільки рабів, стільки ворогів”
Сенека

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.