Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Мукачеве стягують спецпідрозділи Нацгвардії для врегулювання збройного конфлікту

Надзвичайна подія 10761 перегляд

Опубліковано - 11.07.2015 21:21 | Всі новини | Версія для друку

У Мукачеве стягують спецпідрозділи Нацгвардії для врегулювання збройного конфлікту
У Мукачеве стягують спецпідрозділи Нацгвардії для врегулювання збройного конфлікту
Підрозділи спеціального та оперативного призначення Національної гвардії України вирушили до Мукачевого для надання допомоги у затриманні злочинців.

Про це повідомляє прес-служба правоохоронного відомства.

"В Закарпатській області триває спецоперація із блокування, роззброєння і затримання банди, яка здійснила напад на цивільний об’єкт в Мукачевому. Наразі угрупування оточено, бандитам запропоновано здатися", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у зв’язку із цим, підрозділи спеціального та оперативного призначення Національної гвардії України вирушили до місця події для надання допомоги правоохоронним органам та виконання передбачених законодавством завдань відповідно до ситуації, яка склалася на даний момент.

Водночас, за даними прокуратури Закарпатської області, станом на 18.00 зловмисники відмовляються скласти зброю та надалі чинять супротив і погрожують збройним опором.

Як повідомлялося раніше, у Мукачеві в результаті стрілянини за участі бійців "Правого сектору" постраждали 9 осіб, серед них 3 випадкових перехожих. В результаті стрілянини загинули 3 людини.

"Група озброєних осіб чисельністю 15 – 20 чоловік приїхала на об’єкт, до якого був причетний народний депутат України, що має за плечима сумнозвісний досвід 90-х років, – Михайло Ланьо", – повідомив радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

За його даними, на місце конфлікту прибули наряди міліції, по яких нападники відкрили вогонь зі стрілецької зброї і випустили кілька гранат із гранатометів. Пострілами з гранатометів нападники знищили два міліцейські автомобілі.

У ПС заявили, що через подію "увесь Військово-політичний рух "Правий сектор" піднято по бойовій тривозі".

Крім цього ситуацію зі стріляниною в Мукачеві також прокоментував лідер ПС Дмитро Ярош.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Надзвичайна подія»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Немає більш вірної ознаки поганого устрою міст, ніж велика кількість в них юристів і лікарів ”
Платон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.