Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Пожежа на складах боєприпасів у Сватовому виникла через дії противника

Надзвичайна подія Регіон: Луганська область 11868 переглядів

Опубліковано - 30.10.2015 16:23 | Всі новини | Версія для друку

Міністр оборони України Степан Полторак.
Міністр оборони України Степан Полторак.
Імовірною причиною виникнення пожежі на арсеналі оборонного відомства в районі міста Сватове, що на Луганщині, є діяльність противника, який таким чином намагався дестабілізувати ситуацію в регіоні.

Про це заявив міністр оборони України Степан Полторак.

«Причини та обставини інциденту уточнюються. За попередньою інформацією, інцидент стався в результаті дій противника, який ставив перед собою мету дестабілізацію обстановки в регіоні», – сказав міністр на засіданні Ради реформ в п’ятницю в Києві.

Полторак зазначив, що для розслідування обставин створена спеціальна комісія, до якої увійшли заступники міністра, заступники начальника Генштабу ЗСУ, експерти. «Вони вже приступили до роботи. Результати розслідування ми обов’язково оприлюднимо», – підкреслив він.

Полторак також зазначив, що, за наявними в його розпорядженні даними, в результаті пожежі четверо військовослужбовців отримали поранення, один військовослужбовець загинув, також загинула цивільна особа – місцева мешканка.

Міністр оборони зазначив, що пожежа вже локалізована. За його словами, для розмінування міста від боєприпасів створено 20 груп саперів загальною чисельністю 100 осіб.

Зазначимо, у МВС остаточно підтвердили, що кількість загиблих унаслідок вибухів боєприпасів у Сватовому становить дві людини.

Як повідомлялося раніше, увечері 29 жовтня у Сватовому почали вибухати боєприпаси на складі, внаслідок вибухів пошкоджено 35 будинків. СБУ кваліфікувала вибухи у Сватовому як теракт.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Надзвичайна подія»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Людина – це духовна істота. Саме тепер на часі звернення до традицій і духовності рідного народу. Чесність, щирість, мудрість – ось що вимагається від нових людей України. Потрібна Нова Січ – Духовна Січ! ”
О.Бердник, український філософ і письменник, засновник Української Духовної Республіки

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.