Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Путін погодився на реструктуризацію боргу Януковича

Економіка 8394 перегляди

Опубліковано - 17.11.2015 13:49 | Всі новини | Версія для друку

Путін погодився на реструктуризацію боргу Януковича
Путін погодився на реструктуризацію боргу Януковича
Москва згодна на реструктуризацію боргу України, заявив російський президент. Він також запевнив, що Москва готова запропонувати кращі умови, ніж про це просив МВФ.

Президент Росії Владімір Путін заявив у понеділок, 16 листопада, що Москва запропонувала реструктуризувати український борг на суму 3 мільярдів доларів на термін три роки.

"Ми не просто погодилися з реструктуризацією українського боргу, ми запропонували кращі умови цієї реструктуризації, ніж нас просив МВФ", - сказав глава російської держави журналістами у кулуарах саміту G20, цитує агентство "Інтерфакс".

За словами Путіна, Росію "просили перенести цей платіж на 2016 рік. "Я сказав, що ми готові піти на більш глибоку реструктуризацію: готові піти на те, щоб цього року взагалі не отримувати жодних грошей, а наступного року отримати мільярд, у 2017-му - ще мільярд і в 2018-му - ще мільярд", - зазначив російський президент.

Глава російського мінфіну Антон Силуанов раніше в понеділок теж заявив, що РФ запропонувала Україні та МВФ пропозицію щодо реструктуризації боргу, термін сплати якого спливає у грудні. За його словами, "пропозиція, зроблена Росією, буде цікавою і може бути покладена в основу для врегулювання боргової проблеми України перед РФ".

У МВФ вже привітали пропозицію Росії. Як заявила речниця МВФ у понеділок, 16 листопада, це - "позитивний крок", і тепер "деталі повинні бути обговорені українською та російською владою", цитує агентство Reuters.

Як повідомлялося раніше, Москва неодноразово відмовлялася від реструктуризації українського боргу. Свою позицію вона пояснювала тим, що не є комерційним кредитором, а тому не повинна брати участь у реструктуризації. Запропоновані нині Росією умови відрізняються від тих, про які Україна домовилася з комітетом кредиторів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Економіка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Державне думання для українського хама чуже і незрозуміле”
В‘ячеслав Липинський

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.