Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Суд визначив запобіжний захід затриманому екс-нардепу ПР

Правосуддя Регіон: м.Київ 11710 переглядів

Опубліковано - 8.08.2016 14:12 | Всі новини | Версія для друку

Суд визначив запобіжний захід затриманому екс-нардепу ПР
Суд визначив запобіжний захід затриманому екс-нардепу ПР
Печерський райсуд Києва на засіданні в понеділок обрав колишньому народному депутату від Партії регіонів Володимиру Медянику запобіжний захід у вигляді утримання під вартою терміном на 60 діб до 4 жовтня.

"Суд постановив задовольнити клопотання. Застосувати до підозрюваного запобіжний захід у вигляді утримання під вартою терміном на 60 діб до 4 жовтня включно", – постановила слідчий суддя Ірина Литвинова.

Рішенням суду альтернативна можливість внесення застави підозрюваному не надана.

У свою чергу адвокат Медяника Євгеній Солодко заявив, що Медяник є заручником і його затримали лише для того, щоб вибити свідчення проти екс-голови фракції ПР Олександра Єфремова.

"За такими, в лапках, доказами затримувати особу, це означає лише одне – вимагання, натякання на те, що "надаш покази – будеш вільний". Ось і все", – сказав він.

Солодко додав, що Медяник є бізнесменом і в політику пішов лише для того, щоб захищати свій бізнес. Також він запевнив, що Медяник не вів справи с Єфремовим, а був лише колегою по фракції.

Він також заявив, що оскаржить арешт свого підзахисного.

Як відомо, вранці в неділю генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що в рамках справи Єфремова затриманий наступний фігурант – колишній депутат від ПР Володимир Медяник.

Пізніше прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган повідомила, що Медяник підозрюється в скоєнні умисних дій з метою зміни меж території України на порушення Конституції, які призвели до загибелі людей та інших тяжких наслідків за ч. 3 ст. 110 Кримінального кодексу України; у здійсненні організаційного та іншого сприяння створенню та діяльності терористичної організації "ЛНР" за ч. 1 ст. 258-3 Кримінального Кодексу України".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Правосуддя»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

3нання буває двох видів. Ми самі знаємо предмет або ж знаємо, де знайти про нього відомості ”
Бенджамін Франклін

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.