Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


СБУ ліквідувала агентурну мережу терористів

Захист держави Регіон: Донецька область 11584 перегляди

Опубліковано - 10.11.2016 20:08 | Всі новини | Версія для друку

СБУ ліквідувала агентурну мережу терористів
СБУ ліквідувала агентурну мережу терористів
Агентурну мережу терористів, що діяла у Кураховому, Красногорівці та Мар’їнці на Донеччині, ліквідувала Служба безпеки України.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

За завданням бойовиків "ДНР" зловмисники збирали інформацію про склад, озброєння та пересування українських підрозділів у районі проведення антитерористичної операції. Дані зловмисники передавали за допомогою мобільного зв’язку або через Інтернет, використовуючи заходи конспірації. Зібрані відомості використовувалась терористами для диверсій та обстрілів позицій ЗСУ.

Також за вказівкою кураторів поплічники бойовиків поширювали в соціальних мережах спеціально підготовлені спецслужбами РФ інформаційні матеріали антиукраїнської спрямованості із закликами щодо розколу України.

Співробітники СБУ затримали п’ятьох спільників терористів за місцями їхнього проживання.

Під час обшуків помешкань правоохоронці вилучили телефонні термінали та картки, за допомогою яких передавалася інформація бойовикам, та комп’ютерну техніку з доказами протиправної діяльності.

Слідчі Управління СБ України у Дніпропетровській області відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 110 та ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України.

Тривають невідкладні слідчі дії.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...Всяк мусить пізнати свій народ і в народі себе. Чи ти рус?... Будь ним... Чи ти лях?... Ляхом будь. Чи ти німець? Німечествуй. Француз? Французуй. Татарин? Татарствуй. Все добре на своєму місці в своєму образі, і все красно, що чисто, природно, що не є підробкою, не перемішано з чужим по роду...”
Григорій Сковорода

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.