Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


“Сбєрбанк Росії” офіційно заявив про вихід з українського ринку

Економіка 8976 переглядів

Опубліковано - 7.04.2017 19:48 | Всі новини | Версія для друку

“Сбєрбанк Росії” офіційно заявив про вихід з українського ринку
“Сбєрбанк Росії” офіційно заявив про вихід з українського ринку
Російський Сбєрбанк офіційно заявив про вихід з українського ринку.

Про це повідомляється на сайті "Сбєрбанк Україна".

"Тривалі негативні тенденції в економічному житті України створили передумови для прийняття Сбербанком рішення про вихід з українського ринку. Події останнього місяця - введення санкцій РНБО, а також агресивні та наполегливі дії з боку «Національного корпусу» активізували переговорний процес з покупцем активу Сбербанку в Україні", - заявили у Сбєрбанку.

У банку нагадують, що 27 березня 2017 року Сбєрбанк оголосив про укладення юридично зобов’язуючого договору про продаж ПАТ "Сбербанк" (Україна) консорціуму іноземних інвесторів.

"Ми сподіваємося, що процес переходу активу Сбербанку в Україні консорціуму нових власників пройде відповідно до чинного законодавства України та в рамках міжнародного права. Після підписання Україною меморандуму з МВФ і прийняття Сбербанком рішення про добровільний вихід з ринку, будь-які наступні агресивні дії відносно ПАТ "Сбербанк" банк розцінює як навмисне нанесення шкоди інтересам українських клієнтів та державі Україна. З новими акціонерами банк продовжить розвиток в Україні, виконуючи всі зобов’язання перед клієнтами і зберігаючи високу якість сервісу", - ідеться в повідомленні.

Як повідомлялося раніше, 28 березня стало відомо, що російській Сбєрбанк продав свої філії в Україні. Банки нібито купує консорціум інвесторів, у який входить латвійський Норвік Банк та білоруська приватна компанія.

Як повідомлялося, Національний банк за рішенням Ради національної безпеки і оборони застосував від 23 березня санкції стосовно дочірніх компаній російських державних банків, які працюють в Україні. Відповідно до рішення, санкції терміном на один рік будуть застосовані до публічного акціонерного товариства "Сбербанк", ПАТ "ВіЕс Банк", ПАТ "Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк", ПАТ "ВТБ БАНК", ПАТ "БМ БАНК" "в частині запобігання виведенню капіталів зазначеними юридичними особами за межі України на користь пов’язаних із ними осіб".

Причиною запровадження санкцій стало те, що материнські структури цих банків у Росії почали визнавати незаконні "документи", видані непідконтрольними Україні самочинно створеними органами на окупованих частинах Донбасу.

Останнім часом у низці українських міст відбуваються акції протесту проти діяльності російських банків, зокрема, активісти заливають їхні фасади червоною фарбою і замуровують бетонними блоками.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Економіка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Люди, які ніколи не оглядалися на предків, не дбатимуть про нащадків”
Едмунд Берк

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.