Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Президент Порошенко повідомив, коли закінчиться АТО

Влада 6758 переглядів

Опубліковано - 5.04.2018 16:45 | Всі новини | Версія для друку

Президент Порошенко повідомив, коли закінчиться АТО
Президент Порошенко повідомив, коли закінчиться АТО
Президент Петро Порошенко переконаний, що війна на Сході нашої держави закінчиться перемогою України.

Про це він сказав під час зустрічі з представниками регіональних ЗМІ у Вінниці, повідомила прес-служба Президента.

«Коли буде мир, коли закінчиться війна - це питання набагато більш складне, але я можу дати відповідь і на це питання. Війна закінчиться нашою перемогою. Я не маю з цього приводу жодного сумніву. Не тільки тому, що ми маємо найкращі Збройні Сили, не тільки тому, що ми боронимо рідну землю, не тільки тому, що українці на сьогоднішній день зруйнували всі сценарії Путіна про «новоросію», «малоросію», розкол держави і все таке інше. А, в тому числі тому, що з нами правда. І у Страсний тиждень можу сказати, що і Господь Бог з нами, тож ми точно переможемо», - сказав Президент.

Відповідаючи на запитання, коли закінчиться АТО, Глава держави сказав: «Дата закінчення АТО буде у травні. Ми переходимо до іншого формату оборони країни відповідно до прийнятого Закону».

Він нагадав, що Верховна Рада підтримала ініційований ним Закон «Про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій та Луганській областях», згідно з яким формат АТО припиняється. «Ми запроваджуємо абсолютно нові, більш ефективні заходи застосування Збройних Сил з розширенням наших оборонних спроможностей і робимо це тому, що ми бачимо різке зростання рівня загрози на Сході нашої держави», - констатував він.

За словами Президента, нині спостерігається різке зростання рівня загрози на Сході. «І порох треба тримати сухим. І режим АТО, коли це все керувалося через керівництво СБУ, зараз буде переведено до керівництва Збройних Сил. Мною призначений дуже досвідчений військовий, рішучий, з унікальним бойовим досвідом генерал-лейтенант Сергій Наєв і формат АТО буде переведений у відповідний військовий формат під його керівництвом», - сказав Порошенко.


Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Відберіть у народу все, і все він може повернути, але відберіть мову, і він ніколи її більше не створить... Нову батьківщину може створити народ, але мову - ніколи; вмерла мова в устах народу - вмер і народ...”
Костянтин Ушинський

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.