Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Арсенал у Балаклії знову палає. Причина спалаху - невідома

Надзвичайна подія Регіон: Харківська область 7042 перегляди

Опубліковано - 3.05.2018 20:29 | Всі новини | Версія для друку

Арсенал у Балаклії знову палає. Причина спалаху - невідома
Арсенал у Балаклії знову палає. Причина спалаху - невідома
На території технічного майданчику, де відбувається очищення та розмінування території від залишків боєприпасів, що не розірвалися після події 2017 року, відбулося загоряння трави. Причини загоряння наразі з’ясовуються.

Про це повідомляє прес-служба МО України.

Відомо, що в той час на території технічного майданчика працювали групи, які готували територію для подальшого очищення. Підривні роботи в той час на території майданчику не проводилися.

Зараз на місці події працюють пожежні команди Збройних Сил України та ДСНС. Для ліквідації пожежі залучено 2 пожежні танки, інженерну машину розгородження, 8 пожежних автомобілів, літак Ан-32 та вертоліт Мі-8. Також додатково направлено ще 2 пожежні танки. Здійснюється повітряна розвідка за допомогою вертольота, залучено підрозділи Військової служби правопорядку у ЗС України для оточення території.

Для з’ясування обставин на місце події направлено літаком оперативну групу Міністерства оборони та Генерального штабу ЗС України.

Станом на 19.30 пожежними розрахунками Збройних Сил України та Державної служби з надзвичайних ситуацій продовжується гасіння загоряння трави на території не розмінованого технічного майданчику.

Наразі основні осередки пожежі локалізовано. На окремих ділянках продовжуються роботи з гасіння. Спостерігається значне зменшення території загоряння та задимлення.

Пожежні розрахунки посиленні додатковою технікою та особовим складом. Приймаються всі відповідні заходи щодо локалізації пожежі.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Надзвичайна подія»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Немає більш вірної ознаки поганого устрою міст, ніж велика кількість в них юристів і лікарів ”
Платон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.