Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


ЦВК вже зареєструвала 30 кандидатів у президенти

Вибори - 2019 3685 переглядів

Опубліковано - 4.02.2019 17:48 | Всі новини | Версія для друку

ЦВК вже зареєструвала 30 кандидатів у президенти
ЦВК вже зареєструвала 30 кандидатів у президенти
Центральна виборча комісія зареєструвала політика Романа Безсмертного та народного депутата Віктора Бондара кандидатами у Президенти на чергових виборах 31 березня.

Відповідні рішення ухвалено на засіданні ЦВК у понеділок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Згідно з прийнятими рішеннями Центрвиборчком зареєстрував кандидатом на пост Глави держави на чергових президентських виборах 31 грудня політика Романа Безсмертного, який іде на вибори в порядку самовисування.

Також зареєстровано кандидатом у Президенти народного депутата, голову партії "Відродження" Віктора Бондара, висуванця від своєї партії.

Таким чином, станом на вечір 4 лютого ЦВК зареєструвала 30 кандидатів на посаду Глави держави, 22 особам відмовила в реєстрації, інші перебувають на розгляді. Загалом документи для реєстрації кандидатами у Президенти подали 90 осіб.

Наразі кандидатами на пост Глави держави зареєстровано: Ігоря Шевченка, Сергія Капліна, Валентина Наливайченка, Віталія Скоцика, Андрія Садового, Віталія Купрія, Євгенія Мураєва, Анатолія Гриценка, Геннадія Балашова, Ольгу Богомолець, Олександра Шевченка, Романа Насірова, Юрія Бойка, Олега Ляшка, Аркадія Корнацького, Олександра Вілкула, Юлію Тимошенко, Дмитра Добродомова, Олександра Мороза, Іллю Киву, Руслана Кошулинського, Олександра Данилюка, Сергія Таруту, Володимира Зеленського, Ігоря Смешка, Інну Богословську, Юрія Дерев’янка, Миколу Габера, Романа Безсмертного та Віктора Бондара.

Як повідомлялося, в Україні 31 грудня 2018 року стартував виборчий процес чергових виборів Президента України, призначених на 31 березня 2019 року. Висування кандидатів партіями або шляхом самовисування завершилося 3 лютого. Реєстрація кандидатів у Президенти триватиме до 8 лютого включно.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори - 2019»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо народ позбавити його історії, то через покоління він перетвориться на натовп, а ще через покоління ним можна буде управляти ”
Йозеф Геббельс

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.