Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Держдепі США кажуть, що погодяться із будь-яким вибором українців

Світ навколо нас 3503 перегляди

Опубліковано - 9.04.2019 10:10 | Всі новини | Версія для друку

У Держдепі США кажуть, що погодяться із будь-яким вибором українців
У Держдепі США кажуть, що погодяться із будь-яким вибором українців
Саме українці ухвалять рішення щодо того, хто отримає владу в Україні і якою буде форма урядування у країні.

Про це в інтерв’ю "Голосу Америки" заявила Кірон Скіннер (Kiron Skinner), директор з планування політики у Державному департаменті США. При цьому чиновниця Державного департаменту відзначила, що у Вашингтоні було би щасливі, якби в Україні не було російської присутності.

"Для нас важливо те, що відбулося в Україні. І я думаю, ви бачили, що ми взяли на себе забов’язання щодо питання оборони України, і що це відбулося саме за адміністрації Дональда Трампа і стало відходом від деяких заходів попередніх президентів США. Президент США вірить у державний суверенітет і прагне, щоб Україна була цілісною. Одним із стовпів доктрини Трампа є те, що саме національна держава сприймається як ключова одиниця аналізу. Результат виборів в Україні важливий для нас, але самі українці ухвалять рішення щодо того, хто отримає владу та якою буде форма урядування. Ми підтримаємо це рішення. Ми були би щасливі, якби в Україні не були присутні росіяни, але рішення щодо власного майбутнього ухвалять самі українці ", - відзначила Кірон Скіннер.

Раніше спеціальний представник США з питань України Курт Волкер заявив в інтерв’ю американським ЗМІ, що українцям на виборах доведеться обрати між кандидатом, який обіцяє масштабну реформу, та чинним президентом, який реально провів найбільше реформ за останні 20 років в історії України. Волкер також заявив в інтерв’ю "Громадському", що США співпрацюватимуть з будь-яким президентом України, і відзначив прогрес України в останні 2 роки.

"Ми будемо працювати з Україною над всіма цими пунктами. І ми будемо працювати з будь-яким керівництвом, яке прийде до влади. Україна зробила більше за останні 2 роки, ніж за попередні 25. Але ще багато роботи попереду", - наводить слова Волкера "Громадське".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чудо не суперечить законам природи - воно суперечить нашим уявленням про неї ”
Блаженний Августин

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.