Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Скрепшоупобеды. У Росії пройшов «парад дошкільних військ»

Імперія «Совок» 3429 переглядів

Опубліковано - 8.05.2019 11:04 | Всі новини | Версія для друку

Скрепшоупобеды. У Росії пройшов «парад дошкільних військ»
Скрепшоупобеды. У Росії пройшов «парад дошкільних військ»
У російському місті П’ятигорськ у Ставропольському краї понад 500 вихованців дитячих садків промарширували 6 травня у військовій формі по площі біля Вічного вогню.

Вони були одягнені у форму піхотинців, танкістів, льотчиків, моряків, артилеристів і медсестер, повідомляє сайт міста.

Діти співали, читали вірші про перемогу і виконали танець на згадку про загиблих у Великій вітчизняній війні (так у Росії називають ту частину Другої світової війни, в якій СРСР протистояв нацистській Німеччині – ред.).

«Чим раніше починається патріотичне виховання, тим здоровіше суспільство», – сказала начальник управління освіти адміністрації П’ятигорська Наталя Васютіна. Мер П’ятигорська Андрій Скрипник, який приймав «парад», вважає, що захід може стати традиційним.

Як повідомив телеканал «Дождь», із сайту адміністрації П’ятигорська зняли фотографію, на якій діти тримали в руках іграшкові американські автоматичні гвинтівки М16.

У Держдумі розкритикували парад за іграшкові автомати в руках у вихованців дитсадка. «А те, що виходять з квітами – це дуже добре», – заявила депутат Тамара Плетньова.

Упродовж останніх років представники влади Росії часто говорять про необхідність патріотичного виховання дітей та молоді. У Росії створена організація «Юнармія», в яку приймають школярів. Заохочується участь дітей у військовій формі в заходах, присвячених перемозі над нацизмом у Другій світовій війні.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Тільки осягнувши минуле, люди будуть здатні на пророцтва, що спрямовані в майбутнє”
Дмитро Волкогонов

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.