Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Бойко, Медведчук, Рабінович піарилися у Москві

Політика 4179 переглядів

Опубліковано - 10.07.2019 22:40 | Всі новини | Версія для друку

Бойко, Медведчук, Рабінович піарилися у Москві
Бойко, Медведчук, Рабінович піарилися у Москві
Глава політради партії “Опозиційна платформа - За життя” Віктор Медведчук і голова партії, народний депутат України Юрій Бойко знову здійснили поїздку в Москву для зустрічі з прем’єр-міністром РФ Дмитром Медведєвим.

Про це йдеться в повідомленні ТАСС.

"Говорити ми готові на будь-які теми з урахуванням того, що останнім часом був дефіцит спілкування", - сказав Медведєв.

За його словами, попередня зустріч в період президентської кампанії в Україні з Медведчуком і Бойко була "дуже продуктивною". "Мені здається, ми обговорили теми, які важливі і для Росії, і для України, для величезної кількості людей, включаючи відновлення нормального економічного співробітництва, повноцінного гуманітарного діалогу і вирішення цілої низки нагальних завдань. Я вже не кажу про такі найважливіші теми, як світ і рішення тих проблем, які зараз існують у вашій країні", - заявив глава російського уряду.

Зазначається, що на зустрічі були присутні повпред РФ в Тристоронньої контактній групі Борис Гризлов, віцеспікер російського парламенту Олександр Жуков, а також член президії генради "Єдиної Росії" Сергій Невєров.

Крім того, на зустрічі були народні депутати України Вадим Рабінович і Тарас Козак.

Як повідомлялося, Бойко і Медведчук їздили в Росію 22 березня і 7 червня, де зустрічалися з Медведєвим і главою Газпрому Олексієм Міллером.

СБУ відкрила кримінальне провадження за статтями 110 (посягання на територіальну цілісність) і 111 (державна зрада) ККУ, в межах якого досліджуються обставини візиту в Москву Медведчука та Бойко.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Шумерський тип культури надзвичайно споріднений з неолітичними пам`ятками Південної Русі...”
Рене Генон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.