Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


США планують активніше діяти з питання України, щоб уникнути конфлікту в Європі

Політика 3018 переглядів

Опубліковано - 25.07.2019 13:23 | Всі новини | Версія для друку

США планують активніше діяти з питання України, щоб уникнути конфлікту в Європі
США планують активніше діяти з питання України, щоб уникнути конфлікту в Європі
“Чим наразі опікуються США, так це важкою роботою задля збереження українського суверенітету, тому що на нього чиниться напад”, - заявляв новопризначений посол США до ОБСЄ Джеймс Гілмор під час слухань в Сенаті з затвердження його кандидатури, що відбулись 23 травня.

З 2 липня Гілмор є послом США до ОБСЄ.

"США демонструють силу в суперечці стосовно України, попереджують про новий "конфлікт в Європі". З такою назвою 23 липня видання The Washington Examiner опублікувало інтерв’ю з екс-губернатором штату Вірджинія і посолом США до ОБСЄ Джеймсом Гіломором.

"Адміністрація Трампа вживає нових кроків, щоб показати дипломатичну силу і приборкати ескалацію напруги, через зусилля Росії залякати Україну а також через анексію Криму", - йдеться в статті.

"Зрештою Сполучені Штати справді потребують безпеки та миру в Європі, - заявив Гілмор в інтерв’ю. – Тепер це справді не так. Тому метою є краще впроваджувати американську політику, додавши наш голос до миру та стабільності на континенті". Посол наголосив, що планує відіграти провідну роль у врегулювання питання зростання напруги в Європі через дії Росії і відзначив унікальну роль, яку може зіграти ОБСЄ, як організація, що об’єднує 57 країн.

"Це – організація, яка може дозволити Європі зосередитись на справді серйозних питаннях війни та миру, які постали сьогодні перед Європою", - заявив Гілмор.

"Метою, очевидно, є зберегти мир та суверенітет народів Європи і не дозволити розпочатись новому конфлікту, який може статись з огляду на поведінку росіян. Звичайно, це проявляється в Україні", - наголосив новопризначений посадовець.

США займатимуть активну позицію в організації, запевняє Гілмор: "Від мене хочуть активної позиції, а не пасивно стояти і робити що скажуть. Від мене хочуть активності та лідерства, коли це можливо".

Серед інших питань, яким планує приділити увагу новопризначений посадовець – захист прав людини, свободи виборів, зростання можливостей для жінок.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Свобода, якщо вона пустила коріння, швидко зростає”
Джордж Вашінгтон

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.