Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Пожежу на російському арсеналі ліквідовано

Імперія «Совок» 2986 переглядів

Опубліковано - 7.08.2019 10:47 | Всі новини | Версія для друку

Пожежу на російському арсеналі ліквідовано
Пожежу на російському арсеналі ліквідовано
Детонація боєприпасів на складі у Красноярському краї Росії припинилася, пожежу вдалося загасити. Евакуйованим раніше місцевим жителям дозволили повернутися до своїх домівок.

Велику пожежу на арсеналі під Ачинськом у Красноярському краї Російської Федерації повністю ліквідовано, повідомили у вівторок, 6 серпня, у міністерстві оборони РФ. За даними міноборони, вранці припинилася детонація боєприпасів. Військово-транспортні літаки і вертольоти поливають території складу водою.

Вибухи на складі боєприпасів розпочалися 5 серпня через пожежу під час розвантажувальних робіт. Пожежникам не вдалося відразу загасити загоряння, оскільки почалася детонація снарядів, яких у арсеналі налічувалося понад 40 тисяч.

Внаслідок пожежі загинула одна людина, ще вісім постраждали. Слідчий комітет РФ порушив кримінальну справу про порушення правил поводження з вибухівкою.

Влада Ачинська скасувала режим НС

Влада Ачинська 6 серпня скасувала режим надзвичайної ситуації, запроваджений після пожежі. Жителям міста дозволили повернутися додому з евакуаційних центрів. З населених пунктів, розташованих в радіусі 15 кілометрів від місця інциденту, були евакуйовані або виїхали самостійно понад 16 тисяч осіб.

Мерія Ачинська запевняє жителів міста, що побоювання щодо можливих нових вибухів безпідставні.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Біда України в тому, що нею правлять люди, яким вона не потрібна”
Михайло Грушевський

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.