Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Кремль закликав США вплинути на Україну

Імперія «Совок» 4534 перегляди

Опубліковано - 8.10.2019 17:33 | Всі новини | Версія для друку

Кремль закликав США вплинути на Україну
Кремль закликав США вплинути на Україну
США можуть відіграти роль у вирішенні конфлікту на Донбасі, враховуючи вплив Вашингтона на Київ, заявив 8 жовтня речник президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков.

«США можуть, безперечно, використати вплив, який мають на Київ, щоб змусити Україну якнайшвидше виконати свої зобов’язання за Мінськими угодами», – сказав речник Кремля, додавши, що Москва не підтримує приєднання Ваштингтона до переговорів щодо врегулювання конфлікту в так званому «нормандмському форматі».

Росія, Україна, Німеччина та Франція ведуть консультації в «нормандському форматі», хоча переговори на рівні глав держав не відбувалися з жовтня 2016 року.

Росія окупувала Кримський півострів України в 2014 році і того ж року стала зброєю, навчанням та особовим складом підтримувати бойовиків на Донбасі.

Положення так званої «формули Штайнмаєра», схвалені президентом України Володимиром Зеленським минулого тижня, передбачають умови, за яких у нині контрольованих бойовиками районах можуть відбутися місцеві вибори.

За оцінками ООН, станом на 31 грудня 2018 року, унаслідок збройного конфлікту на Донбасі загинули від 12 тисяч 800 до 13 тисяч людей.


Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Природничі науки й релігію протиставляють одна одній лише люди, погано освічені як у першому, так і в другому”
П. Сабатьє, французький хімік, Нобелівська премія 1912 р.

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.