Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Коронавірус: число загиблих сягнуло 425, захворіли понад 20 тисяч

Світ навколо нас 3423 перегляди

Опубліковано - 4.02.2020 10:09 | Всі новини | Версія для друку

Коронавірус: число загиблих сягнуло 425, захворіли понад 20 тисяч
Коронавірус: число загиблих сягнуло 425, захворіли понад 20 тисяч
Китайська влада повідомила 4 лютого про ще 64 смертельних випадки від коронавірусу 2019-nCoV. Таким чином, загальне число померлих від цієї хвороби сягнуло 425, захворіли майже 20 з половиною тисяч людей.

Керівництво Китаю визнало помилки у першій реакції країни на новий смертельно небезпечний респіраторний вірус. Постійний комітет Політбюро Компартії Китаю 3 лютого визнав, що національна система дій у надзвичайних ситуаціях має поліпшитися. «У відповідь на недоліки, які були виявлені у відповідь на цю епідемію, ми повинні вдосконалити нашу національну систему управління надзвичайними ситуаціями та наші здатності у вирішенні невідкладних та небезпечних завдань», – повідомляє офіційне інформаційне агентство «Сіньхуа» з посиланням на керівників владної партії.

Уряд також заявив, що «терміново» потрібне медичне обладнання та хірургічні маски, захисні костюми та захисні окуляри, повідомляє AFP.

Епідемія, яку Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) визнала глобальною надзвичайною ситуацією, виникла в грудні в столиці провінції Хубей місті Ухань.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо народ позбавити його історії, то через покоління він перетвориться на натовп, а ще через покоління ним можна буде управляти ”
Йозеф Геббельс

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.