Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У російських окупантів процвітає клептоманія

Війна з Росією (АТО) 2494 перегляди

Опубліковано - 3.03.2020 21:47 | Всі новини | Версія для друку

У російських окупантів процвітає клептоманія
У російських окупантів процвітає клептоманія
За повідомленням Головного управління розвідки Міністерства оборони України, російське окупаційне командування розпочало масштабну перевірку стану фінансово-економічної діяльності на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях.

Про це, під час щоденного зведення щодо обстановки в районі проведення операції Об’єднаних сил, повідомив представник пресцентру Міністерства оборони України.

Зокрема, у лютому ц.р. комісією Південного військового округу ЗС РФ вже були виявлені численні факти розкрадання коштів, виділених на спорудження військових об’єктів та обладнання бойових позицій з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК.

Разом з тим, передбачається, що усунення всіх недоліків з обладнання бойових позицій буде здійснюватись за рахунок збору грошей з рядового особового складу передових підрозділів окупаційних військ, а не винних у розкраданні коштів російських кадрових офіцерів, які по ротації виїхали до Росії.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

В цілому, люди працюють більш напружено й більш інноваційно, якщо їх не примушують. Зовсім інша картина там, де їм жорстко вказують, що робити”
Соічіро Хонда

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.