Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Кицьку не можна залишати вдома одну

Довкілля 11148 переглядів

Опубліковано - 15.07.2006 12:25 | Всі новини | Версія для друку

А цій кішці вистачає місця для утримання?
А цій кішці вистачає місця для утримання?
Постанова, яку розробило міністерство сільського господарства Естонії про утримання домашніх улюбленців, забороняє залишати котів або акваріумних рибок на цілий день одних, а також визначає радіус пересування ланцюгового собаки і забороняє надягати собакам металеві нашийники.

Стан здоров'я й благополуччя домашнього улюбленця, відповідно до постанови, яку у четвер обговорював уряд Прибалтійської країни, варто перевіряти щонайменше двічі на день, повідомляє DELFI.

Прес-секретар міністерства сільського господарства Діана Киммус пояснила, що домашню тварину не можна надовго залишати на самоті і, їдучи, власник мусить знайти когось, хто буде доглядати за улюбленцем.

Постанова визначає також розміри клітки кролика й інших гризунів відповідно до їх ваги, а також мінімальні розміри приміщення, де можна тримати кішку.

За словами Киммус, постанова доповнює закон про захист тварин, занадто неконкретний у відношенні домашніх улюбленців. Постанова стосується усіх власників домашніх тварин, але в першу чергу — підприємців, що займаються їхнім утриманням і продажем.

Постанова повинна набрати сили в жовтні. На засіданні уряду вона прийнята не була, оскільки виникло запитання, чи не варта ця тема того, щоб написати закон.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Довкілля»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Людина – це духовна істота. Саме тепер на часі звернення до традицій і духовності рідного народу. Чесність, щирість, мудрість – ось що вимагається від нових людей України. Потрібна Нова Січ – Духовна Січ! ”
О.Бердник, український філософ і письменник, засновник Української Духовної Республіки

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.