Аратта - На головну

8 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


“24 години Нюрбургрингу”. Українська команда фінішувала з третім результатом у своєму класі

Спорт 11430 переглядів

Опубліковано - 26.05.2008 00:19 | Всі новини | Версія для друку

Автомобіль Racing Team Ukraine
Автомобіль Racing Team Ukraine
Українська команда Racing Team Ukraine у складі Андрія Круглика, Олексія Мочанова, Олександра Салюка і Володимира Кондратенка посіла третє місце за результатами перегонів “24 години Нюрбургрингу” у своєму класі.

За добу український екіпаж на "Форд Фієста" потужністю 173 к.с. (клас SP1-SP2),незважаючи на всі негаразди з автомобілем (проблеми з боротвоим електроживленням, заміна генератором, розрив шини, заміна шлангу гідропідсилювача керма) здолав 121 коло Північної петлі "Нюрбургринга".

У загальному заліку українці показали 65-й (66-й за даними офіційного сайту перегонів - "Аратта") результат з 149 автомобілів, які зуміли дістатися фінішу. Залік у гонках проводиться у декількох категоріях машин, у залежності від типу і об'єму двигуна, і враховуючи те, що більшість автомобілів на трасі набагато потужніші за "Форд" українців - результат у загальному заліку можна вважати дуже непоганим.

Перемогу на перегонах у абсолютному заліку святкував німецько-французський екіпаж команди Manthey Racing у складі Тімо Бернхарда, Марка Ліба, Марселя Тяманна і Ромена Дюма на Porsche 911 GT3-RSR, який перемагав на "24 годинах Нурбургрингу" у 2007 і 2006 роках. Вони за добу встигли накатали 148 кіл на 24-кілометровому автодромі.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Спорт»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Підозр у людини тим більше, чим менше вона знає”
Френсіс Бекон

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.