Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Тимошенко подарує Chevrolet Aveo найкращому юному співаку з батьківщини Бандери

Свій до свого по своє Регіон: Львівська область 20503 перегляди

Опубліковано - 29.05.2008 13:37 | Всі новини | Версія для друку

Тимошенко подарує Chevrolet Aveo найкращому юному співаку з батьківщини Бандери
Тимошенко подарує Chevrolet Aveo найкращому юному співаку з батьківщини Бандери
4-6 липня відділ у справах сім'ї і молоді Стрийського міськвиконкому проводить ХV регіональний дитячий та молодіжний фестиваль української естрадної пісні “Цвіт папороті”, присвячений 100-річчю від дня народження Степана Бандери під патронатом народного депутата України від Блоку Юлії Тимошенко В.Швеця.

Метою фестивалю є пошук і відкриття творчообдарованих виконавців і авторів української пісні та творів патріотичного спрямування, що розкривають героїчний шлях національно-визвольної боротьби українського народу в ХХ столітті. Фестиваль проводиться серед дітей та молоді віком від 6 до 28 років у наступних вікових групах: І група - від 6 до 8 років; ІІ група - від 9 до 12 років; ІІІ група - від 13 до 17 років; IV група - від 18 до 28 років. Фестиваль проводиться у два етапи: І етап - 16 червня відбірковий; ІІ етап - 4, 5, 6 липня заключний, який буде проходити у два тури.

Переможців визначають члени журі в кожній віковій групі по одній особі. Вони будуть нагороджені дипломами та цінними подарунками від народного депутата України Віктора Швеця, вартістю від 5000 до 10 000 гривень, залежно від вікової групи. Крім того, В.Швець встановив спеціальний приз "За популяризацію української мови", яким буде нагороджений конкурсант фестивалю, що співає українською мовою і при цьому не є етнічним українцем.
Юлія Тимошенко встановила гран-прі фестивалю - автомобіль Chevrolet Aveo 2008 року випуску
Юлія Тимошенко встановила гран-прі фестивалю - автомобіль Chevrolet Aveo 2008 року випуску
Юлія Тимошенко встановила гран-прі фестивалю - автомобіль Chevrolet Aveo 2008 року випуску, ключі від якого та відповідні документи будуть вручені переможцю під час гала-концерту. Після завершення заключного етапу і визначення переможців та володаря гран-прі відбудеться гала-концерт за участі переможців фестивалю й зірок сучасної української естради повна версія якого буде транслюватися на телевізійному каналі "Перший національний" (УТ-1).

Довiдка ZAXID.NET

Уже вп’ятнадцяте в місті Стрию буде проходити фестиваль української пісні "Цвіт папороті". Оскільки, 2008 рік проголошено у м. Стрию роком Степана Бандери, організаторами фестивалю було прийнято рішення приурочити його до року пам’яті Провідника ОУН і провести фестиваль патріотичної пісні. Ім’я Степана Бандери тісно пов’язане із Стрийщиною: звідси походить родина його батька - отця Андрія Бандери, тут проживав Степан, коли навчався в гімназії, тут формувався світогляд майбутнього Провідника.

До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Свій до свого по своє»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Марно пояснювати дурням і начальникам: перші слухають і нічого не розуміють, другі все розуміють і тому не слухають”
Михайло Мамчич

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.