Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Антальї загинули дві туристки, поранено 22 людини

Надзвичайна подія 10401 перегляд

Опубліковано - 12.08.2006 19:44 | Всі новини | Версія для друку

У Антальї загинули дві туристки, поранено 22 людини
У Антальї загинули дві туристки, поранено 22 людини
В результаті автокатастрофи в Антальї в суботу загинула мешканка Дніпропетровська і громадянка Росії, повідомив російський генконсул в Антальї Сергій Аліфанов.

Росіянку звуть Лариса Ганева. "Їй 21 рік, вона - співробітниця туристичної компанії Tour Tess", - додав російський дипломат. Що стосується загиблої мешканки Дніпропетровська, то її звуть Ірина Москова, сказав Аліфанов.

Постраждали, за його уточненими відомостями, 22 людини, вісім - важко. Всі вони - члени сім'ї Тарасенко з Дніпропетровська. Ппостраждалих в украй важкому стані доставили в лікарню Анталії.

Як підкреслив російський генконсул, ДТП відбулася з вини турецького водія, який перевищив максимально допустиму швидкість (90 кілометрів на годину) і не справився з керуванням.

"Автобус з туристами слідував в аеропорт Антальї. Машина перекинулася на перехресті туристичного містечка Белек. У район аварії прибули представники поліції та прокуратури Анталії", - додав російський генконсул.

Аварія відбулася о 10.30 за київським (і місцевим) часом, повідомляє РІА «Новості».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Надзвичайна подія»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли я ознайомився з партіями марксистів, соціалістів, лібералів та демократів, то за спиною кожної з них я побачив хитрий писок жида”
Іван Франко

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.